Musze przyznać, że po obejrzeniu pierwszego odcinka mam dobre zdanie o tym serialu. Choć wydaje mi sie, że będzie on jednym z wielu który będzie się ciągnął, bohaterowie najpierw sie zejdą potem będą mieli problemy i się rozstaną by potem pod koniec sie pobrać i zyć dddddddługo i szczęśliwie.
Lekko to oklepane.
może tak bedzie ale niekoniecznie.
mi sie serial spodobał. fajny montaż, żwawa akcja, ostatnie sceny 1.odcinka bardzo dobre.
na pewno za tydzien obejrze dalej.
fabula znajoma? hmm... jak wszedzie:) musze sie przyznac ze pierwszy odcinek chcialam zobaczyc ze wzgledu na pawla malaszynskiego bo naprawde lubie jego wiarygodnosc w grze, poza tym jest przystojny;))) ale po obejrzeniu drugiego odcinka stwierdzilam ze mnie chyba wciaga ten serial. moge sie zalozyc ze kolega magdy jest homo ale to szczegol (to dopiero oklepane!). nie pamietam jakiegos polskiego filmu o prawnikach wiec jestem za ogladaniem. co do milosci to troche oklepane ale jak nakrecisz film gdzie jest watek milosny inaczej?:/ mozna powiedziec ze jesli w filmie wystepuje watek milosny to jest fabula oklepana:/......nie wiem mnie sie podoba i tyle:)))
pozdro
wydaje mi sie, ze to nie kolega lecz brat, ale masz racje duze prawdopodobienstwo, ze jest gejem. moze to i troche oklepane, ale nie w realiach polskich serialow, wiec cieszmy sie:D:D:D
zgadzam sie CIESZMY SIE;D:D wlasnie tak sie zastanawialam czy to brat bo wczoraj, jesli sie nie przeslyszalam powiedziala do niego braciszku czy on do niej siostro, juz nie pamietam:P ale to maly szczegolik:) w ogole jak wczoraj ogladalam to tak mi sie strasznie spodobalo ze on - Piotr do niej zadzwonil:D....patrz no a ona numeru do niego nie ma........teraz pewnie juz ma;)
to jest jej przyjaciel nie brat i chyba nie jest gejem...moze później sie okaże:)
Moze i fabula oklepana...(chociaz to dopiero 2 odc. i wszystko moze sie zdarzyc), ale mi sie serial bardzo podoba :)