PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43548
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

siema mam pytanie jaki tytuł nosi piosenka z filmu ja chyba spiewa kayah ale nie jestem pewna. ta piosenka jest taka powolna. mjoze ktos wie. leciała we wczorajszym odcinku

ocenił(a) serial na 10
patryszja1

Wiesz co, ja mam na kompie kilka tytułów.
"Cisza, ja i czas" HEY
"Zostanę przy tobie" Karmacoma
"Kolory" De Mono
"Jestem wolny" Chocolate Spoon (pamiętam, że grana kiedy Piotr pierwsz raz na motorze jechał)
"Wiara" IRA (kiedy Karolina siedziała sama w kuchni, a Wiktor spał w kancelarii)
"Love Is Crazy" Stanisław Sojka (kiedy wszyscy szaleli na lodowisku)

A jedyna piosenka Kayah, którą słyszałam w Magdzie jest ta z Kiljańskim - "Prócz Ciebie nic".
Jeszcze inne kobiece, które mogły się tam pojawić i które znam to
"Ostatni" i "Sen" Edyta Bartosiewicz
"W domach z betonu" Martyna Jakubowicz
Nic innego do głowy mi nie przychodzi.

yadire_2

dzieki za odpowiedz :) ja jeszcze raz poogladam magde m w niedziele i sie lepiej zorietuje w którym momencie leciała ta piosenka i napisze :) bo ja nie jestem przekonana w 100% ze to kayah ale tak mysle :) jak cos to bede pisac :) ale jeszcze raz dzieki za odpowiedz

ocenił(a) serial na 4
patryszja1

Ta piosenka to "Twoja dłoń" :) jest śliczna;] pozdrawiam

ocenił(a) serial na 4
Yjka

I to jest piosenka kayah z plyty STERO TYP :)

Yjka

dzieki wszystkim za odpowiedzi :):) juz myslałam ze nie znajde tej piosenki :P:P a ona jest taka sliczna :) dziex

patryszja1

Jeszcze jest jedna piosenka w tym serialu pt. Płynę w wykonaniu zespolu TELEWIZOR , niestety nie wiem czemu nie znalazła sie na ścieżce dźwiękowej do filmu.
Polecam Ci serdecznie

patryszja1

o.własnie chcialam wystosowac odezwę bo poszukiwałam namiarów na ten utwór!dzieki zatem!piosenka naprawde swietna! i rzeczywiscie dziwne,ze nie ma jej na sciezce dzwiekowej?!? pozdrawiam

kalela

Nie ma za co , Polecam. Polski , nowy utalentowany zespół. I ja naprawdę nie mam z nim nic wspólnego ,choć go reklamuję. wejdź sobie na ich stronę to poczytasz więcej.
www.telewizor.art.pl