PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16610
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

podobnie jak w brzyduli urzekla mnie jedna z aktorek dalszoplanowych (w brzyduli Socha rzecz jasna). Chodzi mi o ta pannę,co to krząta się tam w tej firmie Miśka - krzata się raczej z Majką i sekretarką, niż np. z Rossati. Taka ciemna dziewczyna,ale nie pamiętam imienia jej bohaterki,więc nie wiem,jak się nazywa aktorka. Ta,co znalazla papugę - Arka. Laska jest świetna. Nie dość, że ma ciekawą urodę, mega ekstra głos, fajny styl w filmie, to jeszcze jak dla mnie gra świetnie. Dla niej ogladam ten serial. No a reszta...reszta to raczej powtórze wypowiedzi poprzedników: dialogi jak w modzie na sukces, Michał przyprawia mnie o mdłości i pod względem urody i pod względem zachowania bohatera i pod względem gry aktorskiej. Weronika Rossati w tym filmie mnie najzwyczajniej w świecie irytuje, zaś reszta postaci też niczego ciekawego nie wnosi, a szkoda,bo niektórych aktorów cenię. A treść filmu pozostawię bez komentarza...

użytkownik usunięty
rozowaswinkapigi

Sabina :)

Za krótki Za krótki Za krótki Za krótki Za krótki //...

O tak tak, Sabina - Marta Ojrzyńska czyli. Dziękuję Ci ślicznie. Tego "za krótki" zaś nie kumantos zbytnio...że co za krótkie? serial? Majka? Michał za krótki?

rozowaswinkapigi

post za krótki i nie mógł go wysłać, bo ileś tam znaków musi być, więc
napisał, że "za krótki" :D

_Jessie_

Zgadzam się, aktorka która gra Sabinę, robi to bardzo dobrze - naturalnie, interesująco. Świetnie dobrana. Powinna mieć więcej do powiedzenia w tym serialu, bo naprawdę miło się ją ogląda.
A na widok gry Ciachorowskiego dostaję mdłości, mało spontaniczny ten facet, cały czas jednakowy.