wiem samo zawiązanie akcji to kompletna porażka i na początku było trochę nudno, ale teraz nie powiem nawet zaczęło mi się podobać ;)
Zupełnie podobnie jak mi :) Pierwszy odcinek i główny wątek wyrwane z kosmosu, ale przyjemnie się ogląda i czeka na rozwój akcji. Do tego bardzo ciekawe i zabawne postacie. Dlatego oglądam Majkę ;)
;) nie wiem skąd się bierze tyle nieprzychylnych opinii na temat Majki skoro naprawde sporo ludzi ją ogląda ;) ale może wpowiadają się tylko jej przeciwnicy ;)
pozdrowionka
Heh... ja na ten przykład po całkiem znośnej Brzyduli miałem więkrze aspiracje ale okazało się że to szmira. Nawet pierwszego odcinka do końca nie obejrzałem.
O widze że się zebrały stare gospodynie domowe które się nudzą w domu i pomiędzy obiadem a wiadomościami oglądają to, to coś czego nie można nazwać mianem serialu. Wybaczcie panie ale ja mam odruchy wymiotne oglądając ten serial i to moja opinia i nie gadajcie że się nie znam. Pozdrawiam ozięble.
pionas po pierwsze ja nie jestem stara bo mam 12 lat, po drugie lubię ją oglądać i zawsze na koniec odcinka zastanawiam się co będzie dalej i po trzecie skoro ci to nie pasuje to lepiej nie komentuj tego serialu, może dla ciebie zbierają się wymioty, ale niektórym może się to bardzo podobać!;P
o god!;] przeciez to jest takie durne..ale rozumiem was, jeszcze ze 3 lata temu tez oglądałam wszyskie seriale, po kolei- nawet największe tasiemce;D
Pardon jeśli madame uraziłem. Tylko wkurza mnie jak ktoś pisze że się nie znam a ja dobrze wiem co jest dobre a co nie. Jak ci się podoba to Git ale ja mam odruchy wymiotne na dźwięk melodii z tego serialiku. Pozdro
Pionas jeśli nie lubisz majki to zrób nam przysługę i nie komentuj, bo niektórym zbiera się na wymioty kiedy czytają twoje komentarze.
Ja tam też uwielbiam Majkę uważam to jeden z najlepszych polskich seriali najlepiej gra żona Michała, Olka i adwokat Kotowski :) wg mnie oglądałem każdy odcinek od początku, bo w internecie są dzień wcześniej niż w telewizji, tak w ogóle to serial jest dużo lepszy od Brzyduli :)
ja tam ściągnęłem sobie synek muzyczkę z internetu i mam ustawione w telefonie jako dzwonek Tobie też polecam może ją w końcu polubisz :)
Nie jedźcie tak po nim, on tylko wyraził swoją opinię.
Serial mi się znudził po paru odcinkach.
Fabuła zerżnięta z Brzyduli, za nie długo na TVN-ie też będzie taki podobny badziew.
Wątek z pomyłkowym zapłodnieniem Majki także jest zajebisty :)
Nie jestem jakimś starym wyjadaczem (serial poznałem kiedy dopiero mama zaczęła oglądać po Brzyduli...) smakowitych kąsków, ale majka ma naprawdę nudną fabułę, praktycznie z niej nic nie można wynieść (po za śmieciami, kiedy lecą reklamy...) ogólnie drętwe to wszystko.
I tu pięknie widać, że fani tego serialu, to W WIĘKSZOŚCI (żeby nie było, że szufladkuję) idioci. "My możemy wyrażać swoje loFFcianie tego serialu i chwalić się nim na prawo i lewo, ale jak tobie się coś nie podoba, to wyp***dalaj!" - tak mniej więcej wyglądają posty fanatyczek tego serialu. Nie ma co, jaki serial, tacy fani. ;)
więc żeby oglądać ten serial muszę być idiotką tak? nigdy nikomu czegoś takiego nie napisałam więc wypraszam sobie
Nie chodziło mi o Twój komentarz, do niego nie mam żadnych zarzutów. Chodzi mi o wypowiedzi fanatyczek tego serialu m.in. w tym temacie, które zamiast konstruktywnej krytyki, zawierają jedynie "to się pocąłuj w dupę! Majka the best" i temu podobną treść.
Za "Majkę" zabierają się jedynie dzieci między 10-15 rokiem życia. Nie wierzę, że dorosłej osobie ten serial mógłby się podobać. No chyba, że ktoś prezentuje taki sam poziom, co "Majka":) Swój ciągnie do swego.
Inteligentne osoby nie oglądają seriali typu "Majka". To "coś" to jeden wielki absurd.
a ja nie uważam, aby był momentami nudny. Od samego początku mi się podobał, niestety nie oglądałam ostatnich 4 odcinków :(