a ja mam pytanko, bo nie oglądam tego serialu i nie wiem jak Majka zaszla w ciążę, ale cos mnie sluchy doszly ze niby w gabinecie ginekologicznym zamiast zrobić jej cytologię wstrzyknęli jej in vitro?? to prawda czy to jakieś jaja ?:)) bo jak prada to większych głupot nie mogli wymyślic :).
prawda prawda. Między innymi dlatego właśnie ten serial jest taki
beznadziejny. Na początku też myślałam, że to są jakieś jaja.
o a ja idę niedługo na cytologię może też mnie zapłodnią :D.. swoją drogą to ciekawe pierwsze słyszę że w zwykłych gabinetach ginekologicznych mają in vitro, myślałam że to w klinikach specjalnych raczej:).bzdury te seriale:).
Tak prawdę mówiąc, to Majka została poddana zbiegowi inseminacji. To była jakaś prywatna klinika, tylko wtedy było zamieszanie, bo był to ostatni dzień cytologii za złotówkę, czy coś takiego. I nawet ten lekarz, co miał dokonać tego zabiegu tej właściwej kobiecie, musiał iść do jakieś innej pacjentki i swoje zadanie powierzył jakieś nowej lekarce.
Jak mężczyźnie sztywnieje penis to wkłada go w kobietę, potem penis kicha mlekiem a następnie mężczyzna traci zainteresowanie kobieta-wyjaśnienie by Baters:)
Najkrócej rzecz ujmując Majka dostąpiła zaszczytu NIEPOKALANEGO POCZĘCIA :D:D Co, jak wspomniałam w innym temacie, rozbraja mnie niemiłosiernie :D:D:D!