PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16597
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

a ja mam pytanko, bo nie oglądam tego serialu i nie wiem jak Majka zaszla w ciążę, ale cos mnie sluchy doszly ze niby w gabinecie ginekologicznym zamiast zrobić jej cytologię wstrzyknęli jej in vitro?? to prawda czy to jakieś jaja ?:)) bo jak prada to większych głupot nie mogli wymyślic :).

ocenił(a) serial na 2
marianna88

prada

ocenił(a) serial na 1
holstensa

prawda prawda. Między innymi dlatego właśnie ten serial jest taki
beznadziejny. Na początku też myślałam, że to są jakieś jaja.

bones1995

o a ja idę niedługo na cytologię może też mnie zapłodnią :D.. swoją drogą to ciekawe pierwsze słyszę że w zwykłych gabinetach ginekologicznych mają in vitro, myślałam że to w klinikach specjalnych raczej:).bzdury te seriale:).

marianna88

Tak prawdę mówiąc, to Majka została poddana zbiegowi inseminacji. To była jakaś prywatna klinika, tylko wtedy było zamieszanie, bo był to ostatni dzień cytologii za złotówkę, czy coś takiego. I nawet ten lekarz, co miał dokonać tego zabiegu tej właściwej kobiecie, musiał iść do jakieś innej pacjentki i swoje zadanie powierzył jakieś nowej lekarce.

jagodajulia

aa, no to już skomplikowane bardziej:).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Lord_Satham

dobitnie ujęte ;))))))))))))
na youtubie dałbym ci 5/5

Lord_Satham

właśnie sęk w tym że to taknie było w tym serialu, tu było inaczej:).

ocenił(a) serial na 1
marianna88

Jak mężczyźnie sztywnieje penis to wkłada go w kobietę, potem penis kicha mlekiem a następnie mężczyzna traci zainteresowanie kobieta-wyjaśnienie by Baters:)

marianna88

Najkrócej rzecz ujmując Majka dostąpiła zaszczytu NIEPOKALANEGO POCZĘCIA :D:D Co, jak wspomniałam w innym temacie, rozbraja mnie niemiłosiernie :D:D:D!

malibu88

no, ta opdpowiedz mi się podoba:D