8,0 15 tys. ocen
8,0 10 1 14609
7,4 7 krytyków
Making a Murderer
powrót do forum serialu Making a Murderer

Brat Teresy -Mike. Zauważyliście w 2 odc w 34 minucie 44 sekundzie dziennikarka go pyta jak się trzymasz? A on odpowiedział: " Proces żałoby po Stracie może trwać dni, tygodnie, lata." Było to po zgłoszeniu zaginięcia i przed znalezieniem samochodu i całej reszty. Krótko mówiąc nie było jeszcze wiadomo, czy żyje, czy nie. Gdyby ktoś mi zadał pytanie o mojego zaginionego brata od razu bym odpowiedziała, że czekam na wiadomość, że jest cały i zdrowy. Jaka żałoba?!
W którymś z kolejnych odc okazuje się, że miał hasło do jej telefonu i skasował jakieś wiadomości głosowe. Były chłopak też miał dostęp, bo jak zeznał w sądzie "odgadł" jej hasło.
No i ta data...31 października - Halloween. Tego dnia widziano ją poraz ostatni. Ja bym poszła w stronę gówniarzy wokół niej - brat, może były chłopak lub ktoś powiązany z nimi? Ktoś to kiedyś sprawdził?
A ten cały Steven i jego rodzinka są niezłą patologią, co widać gołym okiem. Jednak to nie oznacza, że są mordercami.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
koffie

Chyba nikt tego wątku dobrze nie sprawdził ponieważ skupiono się tylko na Averym i udowodnieniu mu winy za wszelką cenę kosztem prawdy.