PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648375}

Marco Polo

2014 - 2016
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14015
6,5 4 krytyków
Marco Polo
powrót do forum serialu Marco Polo

Witam, mam pytanie do kogoś kto oglądał całość serialu. Czy jest w ogóle sens zaczynać Marco Polo? Chodzi mi tu o to, że ponoć został przerwany w trakcie i chciałbym wiedzieć, czy mimo to uzyskał choćby częściowo satysfakcjonujące zakończenie, czy nie zostawił wszystkich wątków otwartych etc. Strasznie nie lubię zaczynać serialu i zostawać z uczuciem niedopowiedzenia.

PS. Jeśli był podobny temat to przepraszam, ale nie chciałem się zagłębiać w forum z powodu ewentualnych spoilerów

ocenił(a) serial na 8
Zavulon69

Niekoniecznie dla oryginalnego postującego, ale odpowiem. Jestem tuż po oglądnięciu całości, wiedząc, że trzeciego sezonu nie będzie. Drugi sezon kończy jakąś całość; ale tak, jest wciąż otwartych dużo wątków. Zostawia spore pole do popisu wyobraźni co się właściwie na koniec wydarzyło, bardziej niż pierwszy sezon (po którym ja miałam długą przerwę przed obejrzeniem drugiego sezonu - więc jak ktoś uzna

ocenił(a) serial na 8
enrikaki

jak ktoś uzna, że mu to nie przeszkadza, to jednak wciąż polecam obejrzeć. Bo mimo otwartych wątków na koniec, serial jednak sporo też domykał na bieżąco, i jest to dostatecznie satysfakcjonującą historią.