Co sądzicie na temat "Mariny"? Mi się spodobała nawet ta telenowela, myślę, że będę oglądać, ale i tak nic nie zastąpi "Prawa Pożądania".
zgadzam sie z toba smutno :((mi ze sie El Cuerpo Del Deseo skonczyło :((ale wpożo koniec jak juz gdzies napisalam z heppy end dla Cantlisji łezki popuscilismy na koncówie jak Salwador do żonci leciał i dziekował że go do wioski przywieżli .A Marina śliczna aktoreczka gra mysle ze bedzie niezły serialik widze paru znajomych aktorów szkoda ze mama Mariny zmarła bo to świetna aktorka (Jovanka z serialu Wieczny płomień miłości ,leciał na Plusie).
Mnie ta telka nie powaliła... Jednak wszystko jest lepsze od tego nudnego "Prawa Pożądania" :/ Bądźmy szczerzy! Tamten serial był tak nierealistyczny i głupi, że szok! No pewnie, że producenci chcieli pokazać jakby to było gdyby... Ale mnie osobiście nie zainteresowała i jej nie oglądałam. Jeśli chodzi o "Marinę" to myślę, że z niej coś będzie bo zaczęła się dość fajnie chociaż schemat jest oklepany (nieślubna biedna córka zamieszka u bogaczy i zakocha się w jednym z nich :/) Podoba mi się w niej ta furiatka :D jest przefajna xD Zobaczymy jak się ona rozwinie :)
Słyszałam,że po kilkudziesięciu odcinkach mają wymienić głównego bohatera
to troszke lipa bo ten aktor pasuje mi do tej postaci richarda