Marina

2006 - 2007
7,1 2,3 tys. ocen
7,1 10 1 2270
Marina
powrót do forum serialu Marina

czy jak jej tam... ale on mnie wkurza... przez nia nie mogę czasami Mariny oglądac.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
effyix

Ani mi nie mów ;/;/ Na początku była potulna jak baranek. A teraz się taką dupną panią stała. Wredna i bezwzględna..... Zabić to mało. I jeszcze tego wuja Guillermo w bambuko robi :/

magdu7

Zgadzam się z wami przeciez to taki wredny babsztyl jak ja widze to mi się słabo robi :/

użytkownik usunięty
Karolcia_26

A Giuermo jest jeszcze gorszy od niej,zamiast zadzwonić do Mariny i Ricarda powiedzieć że Paty żyje przecież już sporo czasu mineło od operacji ehh dawał Rosalbie 2 tygodnie a to już chyba miesiąc minął ,głupek daje sobą manipulować.

użytkownik usunięty
effyix

Zgadzam się, głupia jest, naweet fałszywy list napisała, że to niby Chuy do Patty, a pewnie sama go napisała.

użytkownik usunięty
effyix

Dla mnie cały ten głupi serial jest nielogiczny...Patty niby umarła z 2 miesiące temu (a nawet jak miesiąc to i tak długo..[dwa tygodnie Guielmo dał Rosalbie tam na odczekanie..]) a jeszcze nie było pogrzebu. Nikt nic nie wie o ciele, nikt nie dzwoni do nich w sprawie śmierci, nic nikt nie wie. Mówią "O boże, Guielmo nie dzwoni.." a przecież są tak bogaci i wiedzą gdzie operowano Patty że mogliby lecieć...dopiero w dzisiejszym odcinku dawny lekarz Patty zaczął coś podejrzewać..Też ten głupkowaty Chuy chyba po ojcu tylko wybausza gały i słucha jak niby zabił zakonnicę. Kto normalny się tym przejmuje?