PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416787}

Marina

2006 - 2007
7,1 2,3 tys. ocen
7,1 10 1 2268
Marina
powrót do forum serialu Marina

czy jak jej tam... ale on mnie wkurza... przez nia nie mogę czasami Mariny oglądac.

effyix

Ani mi nie mów ;/;/ Na początku była potulna jak baranek. A teraz się taką dupną panią stała. Wredna i bezwzględna..... Zabić to mało. I jeszcze tego wuja Guillermo w bambuko robi :/

magdu7

Zgadzam się z wami przeciez to taki wredny babsztyl jak ja widze to mi się słabo robi :/

użytkownik usunięty
Karolcia_26

A Giuermo jest jeszcze gorszy od niej,zamiast zadzwonić do Mariny i Ricarda powiedzieć że Paty żyje przecież już sporo czasu mineło od operacji ehh dawał Rosalbie 2 tygodnie a to już chyba miesiąc minął ,głupek daje sobą manipulować.

użytkownik usunięty
effyix

Zgadzam się, głupia jest, naweet fałszywy list napisała, że to niby Chuy do Patty, a pewnie sama go napisała.

użytkownik usunięty
effyix

Dla mnie cały ten głupi serial jest nielogiczny...Patty niby umarła z 2 miesiące temu (a nawet jak miesiąc to i tak długo..[dwa tygodnie Guielmo dał Rosalbie tam na odczekanie..]) a jeszcze nie było pogrzebu. Nikt nic nie wie o ciele, nikt nie dzwoni do nich w sprawie śmierci, nic nikt nie wie. Mówią "O boże, Guielmo nie dzwoni.." a przecież są tak bogaci i wiedzą gdzie operowano Patty że mogliby lecieć...dopiero w dzisiejszym odcinku dawny lekarz Patty zaczął coś podejrzewać..Też ten głupkowaty Chuy chyba po ojcu tylko wybausza gały i słucha jak niby zabił zakonnicę. Kto normalny się tym przejmuje?