PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=674687}

Maski szpiega

Legends
2014 - 2015
7,0 1,6 tys. ocen
7,0 10 1 1571
Maski szpiega
powrót do forum serialu Maski szpiega
ocenił(a) serial na 7
saimon13

Mi się podobał, ale trochę przekombinowali z "tajemniczością". Pojawia się jakiś murzyn, widać wyszkolony (umie się bić), podpuszcza bohatera zagadkowymi pytaniami, sam nie wie kim jest i ogólnie nie wie nic... Na plus aktorzy, nawet Ali Larter mnie nie denerwowała, chociaż nie lubię aktorek grających cały czas z otwartą gębą. No i fajnie zobaczyć Željko Ivanek (Founding Father), który wg mnie jest dobrym aktorem i mam nadzieję, że pojawi się w kolejnych odcinkach.
Ogólnie dałem 7/10.

saimon13

A gdzie można obejrzeć z napisami lub lektorem? ;)

proxbiala

Napki się pojawiły na n24.

ocenił(a) serial na 6
saimon13

nie jest źle ale bez rewelacji póki co,gdyby nie mój ulubiony aktor Sean Bean to nie wiem czy bym go ciągnęła,zobaczymy jak będzie dalej

użytkownik usunięty
saimon13

świetny ;]

ocenił(a) serial na 4
saimon13

Ja mam jedno pytanie. Czemu Sean Bean ma co chwilę inną fryzurę? Czasem wygląda, jakby nosił perukę.

terrabzdeta

Nie oglądałem jeszcze serialu, ale cytat z opisu serialu powinien pomóc ;)

"Martin Odum jest agentem do zadań specjalnych potrafiącym wcielić się w każdego, by wykonać swoje zadanie. "

ocenił(a) serial na 6
terrabzdeta

to pytanie na serio?
bo zmienia tożsamość?

ocenił(a) serial na 4
CelineMarie

Och matko, no przecież nie jestem aż taka głupia.
Chodzi o sytuacje, kiedy nie jest pod przykrywką. Np. W czasie spotkania syna ma taką śmieszną grzywkę, jakby miał perukę. Za chwile rozmawia w biurze z szefem i ma normalna fryzurę. To się pojawia parę razy w odcinku i nie ma nic wspólnego z momentami "pod przykrywką".
Zaraz wam napiszę, o które momenty mi chodzi.

ocenił(a) serial na 4
CelineMarie

5:40, 6:50 - peruka.
8:40 - normalne włosy.
To ten przykład o którym wcześniej pisałam.
Dalej tez jest tak przynajmniej raz.
I w ujęciach "w peruce" ma bardziej rude włosy.

ocenił(a) serial na 6
terrabzdeta

Może rodzina nie wie co robi i tam też ma inną tożsamość,szczerze mówiąc nie zwróciłam na to specjalnej uwagi

ocenił(a) serial na 4
CelineMarie

Ja szczerze mówiąc zauważyłam przypadkiem, bo coś mi nie pasowało w jego "perukowej" grzywce. A później już oczywiście przez cały odcinek pilnowałam:D

ocenił(a) serial na 7
saimon13

Gra jak zwykle na wysokim poziomie:-) zapowiada sie niezle:-) szczegolnie jego osobisty watek???)