PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=173594}

Medium

2005 - 2011
7,2 5,0 tys. ocen
7,2 10 1 5030
5,0 2 krytyków
Medium
powrót do forum serialu Medium

Kilka pytań;)

użytkownik usunięty

Męczą mnie pytania dotyczące medium(mam tam swoje teorię ale wolę się upewnić). Mam nadzieję,że fani całej serii pomogą mi;)
1-Co stało się z rzeźnikiem po tym jak o włos nie udusił naszą kochaną Allison? (Przeszedł na tamtą stronę?)
2-W serialu co rusz mawiano,że duchy po tamtej stronie są w stanie widzieć "więcej/lepiej"...Teoretycznie sny Allison pochodziły od duchów,więc czy te dotyczące przyszłości też pochodziły od zmarłych czy sama Allison była w stanie przewidzieć nagłą przyszłość?
3-Umiejętności Allison i córek są "bezwartościowe" w stosunku do bliskich,ale czasem Al otrzymywała wizję śmierci Ariel czy Marie. Więc jakie zasady rządzą z tym zjawiskiem?
4-Dlaczego tylko Ariel była w stanie widzieć własną matkę(alternatywna rzeczywistość z końcówki ?6? sezonu). Dlaczego tego nie potrafiła reszta rodzeństwa?
5-Jest jakąś wyjaśnione dokładnie co stało się z tym fanatykiem religijnem? Czy on "cross under"? Co się z nim dokładnie stało po interwencji duchów?
6-Allison twierdziła,że duchy nie potrafią poruszać przedmiotami itd., ale w kilku scenach duchy jednak "poruszają" przedmiotami ( np. w I odcinku sezonu 7 duch podnosi kostkę do gry) Czy to błąd filmowców czy jest jakieś na to wytłumaczenie?
Z góry dziękuję za pomoc. Każda odp. mile widziana;)
Pozdrawiam fanów Medium i Zaklinacza Dusz.