Simon grał już z nią w "Kobiety w opałach" może sam zasugerował aby zagrali razem? :)
myślę, że on ma duży wpływ na reżyserów ale serialowi nie wychodzi to na złe :)
piękna kobieta swoją drogą, ech... bardzo podobna do jego realnej żony tylko młodsza :)
eee tam mi się bardziej Robin podoba niż Emmanuelle Chriqui może ładniejsza ale niema tego czegoś co mnie przyciąga
i te zdjecia co widziałem w japoni co ostatnio byla wyglądała zajebiści.................eeeeeeeeeeeee
To jest fajne, że każdy ma inny gust i że jednak musi być to coś co przyciąga:) Robin gra tu taką trochę twardą chłopczyce, ale przecież miała wiele ról w których była dużo bardziej kobieca i urocza.
nie do końca taką twardą potrafi także być urocza w mentaliscie ale z chlopczycą to toche prawda
no pewnie, że nie do końca, zwłaszcza Patrick ją rozmiękcza :) ale miałam na myśli taką babkę z pistoletem, bo nie każda kobieta się nadaje do takiej pracy, zajmowania się morderstwami na co dzień, więc Lisbon musi mieć "jaja" ale jednak nie traci przy tym swej kobiecości :)
Czy nie uważacie że Emmanuel Chirqui / Lorelei jest wyjątkowo podobna do obecnej zony Bruce Willisa - Emmy Heming.
Jak zobaczyłem ostatnio jakieś zdjęcia to myślałem, że to ona. Dziewczyny chyba z jednej gliny ulepione i w dodatku imiona zbieżne.
faktycznie, szczególnie podobne mają uśmiechy i oczy, a z kolei ta od Willisa jest dużo wyższa od Emmanuelle, która Simonowi Bakerowi mającemu 178 sięgała ledwo ramienia