PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64156
6,3 6 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista
ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Emmanuelle Chriqui. :)

ocenił(a) serial na 10
oasis798

Dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Simon grał już z nią w "Kobiety w opałach" może sam zasugerował aby zagrali razem? :)
myślę, że on ma duży wpływ na reżyserów ale serialowi nie wychodzi to na złe :)
piękna kobieta swoją drogą, ech... bardzo podobna do jego realnej żony tylko młodsza :)

sun_luna

A ja w pierwszej chwili myslałam że to Nina Dobrev-prawie jak siostry

ocenił(a) serial na 7
anitab_22

Mają zupełnie inną karnację, ale z rysów trochę podobne.

użytkownik usunięty
milkaway

eee tam mi się bardziej Robin podoba niż Emmanuelle Chriqui może ładniejsza ale niema tego czegoś co mnie przyciąga

użytkownik usunięty

i te zdjecia co widziałem w japoni co ostatnio byla wyglądała zajebiści.................eeeeeeeeeeeee

użytkownik usunięty

a tak w ogóle to się w niej zakochałem

ocenił(a) serial na 6

To jest fajne, że każdy ma inny gust i że jednak musi być to coś co przyciąga:) Robin gra tu taką trochę twardą chłopczyce, ale przecież miała wiele ról w których była dużo bardziej kobieca i urocza.

użytkownik usunięty
boogie_woogie

nie do końca taką twardą potrafi także być urocza w mentaliscie ale z chlopczycą to toche prawda

ocenił(a) serial na 6

no pewnie, że nie do końca, zwłaszcza Patrick ją rozmiękcza :) ale miałam na myśli taką babkę z pistoletem, bo nie każda kobieta się nadaje do takiej pracy, zajmowania się morderstwami na co dzień, więc Lisbon musi mieć "jaja" ale jednak nie traci przy tym swej kobiecości :)

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Czy nie uważacie że Emmanuel Chirqui / Lorelei jest wyjątkowo podobna do obecnej zony Bruce Willisa - Emmy Heming.
Jak zobaczyłem ostatnio jakieś zdjęcia to myślałem, że to ona. Dziewczyny chyba z jednej gliny ulepione i w dodatku imiona zbieżne.

ocenił(a) serial na 10
PeaceMac

faktycznie, szczególnie podobne mają uśmiechy i oczy, a z kolei ta od Willisa jest dużo wyższa od Emmanuelle, która Simonowi Bakerowi mającemu 178 sięgała ledwo ramienia

ocenił(a) serial na 10
jagamiga1

hmmm, ale chyba żona Willisa nas nie interesuje za bardzo :)

użytkownik usunięty
jagamiga1

Ja mam 174 cm :D

ocenił(a) serial na 7

Ale i tak nie możemy Cię wykluczyć z kręgu podejrzanych o bycie RJ. ;]

ocenił(a) serial na 10
milkaway

A to fajnie powiedziane! :)))
Zgadzam się! :-D

użytkownik usunięty
milkaway

Emilka ty nie rób sobie zemnie takich żartów. ;D