PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64278
6,5 8 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Kiedy oni się pojawili bo nie pamiętam ? i naprawdę mi nie pasują na Red Johna

ocenił(a) serial na 8
Andros_filmweb

Szeryf sie pojawł w sezonie 1 i epizodzie 1, i zachowywał się podejrzanie gdy Van Pelt i ekipa robili zasadzkę na mordercę, popsuł szyki w planie PJ zaczepił Grace wtedy kiedy właściwie spodziewali się mordercy

ocenił(a) serial na 8
stanisga

a Reede Shmith sezon 5 epizod 1, to ten co był w parze z Mancinim i sie pobił z Cho i Rigsbim

ocenił(a) serial na 10
stanisga

Nie. 1x02 to był szeryf.

ocenił(a) serial na 8
rskk

faktycznie, to na stronie telewizji CBS podali s01e01 i maja błąd

użytkownik usunięty
stanisga

Dobrym pomysłem byłoby teraz odświeżyć się od sezonu pierwszego. Znając osoby podejrzane oglądasz pod innym kątem.

ocenił(a) serial na 8

fakt, żeby zrozumieć czemu Jane pominął opisy Rosalind i dlaczego jest taka rozpiętość wieku podejrzanych to trzeba ogladać ponownie. Na pierwszy rzut oka to tylko widać, że są to agenci, szeryf i ten od sekty majacy w swoich szeregach wielu policjantów.

ocenił(a) serial na 10
stanisga

Będą długie wakacje ;( jak w każdym tygodniu obejrzysz po 6 odcinków to do początku następnego sezonu przerobisz wszystko ;)
i żadna strona cię już nie zmyli ;)

użytkownik usunięty
Joewel

ja ale wogóle siedmiu podejrzanych, siódmy sezon. I będzie zabijał czesto. bedzie dobrze

ocenił(a) serial na 7
stanisga

Nie wiem czy jest jakieś racjonalne wytłumaczenie dlaczego pominął opis Rosalind i wskazówkę nt. wieku RJ z odcinka "Te Red Barn". Pewnie tak akurat było na rękę scenarzystom.

ocenił(a) serial na 10
milkaway

Jane nie chciał pominąć kogokolwiek. Jako pewnik wziął tylko "shake hands" + możliwość bycia na miejscach zbrodni każdego z nich.

ocenił(a) serial na 9
milkaway

oprócz tego, że osoba z opisu Rosalinde wcale nie musi być RJem tylko jego pomagierem. Tak samo jest z wiekiem. Ot, mitologia Red Johna. You never know.

ocenił(a) serial na 7

Najlepiej oglądać po dwa razy, wtedy to już na pewno nic nie umknie, gorzej jak co odcinek będzie nowa informacja 'zmieniająca perspektywę': perpetuum mobile. No, ale jak ktoś ma czas i chęć...