Również wyrazy współczucia. Widzę, że rok nie zaczął się zbyt dobrze ;) a tak na poważnie - przyznam się, widziałem 10 min. i zastanawia mnie co ludzie w tym serialu widzą?!Fabuła, gra aktorska = ręce opadają, już nie wspomnę o całości jako tematyka serialu...
uważaj! pod żadnym pozorem nie oglądaj z nią nawet jednego odcinka, bo potem będziesz musiał oglądać z nią regularnie! ja tak się naciąłem na pierwszą miłość - obejrzałem z (byłą) dziewczyną jeden odcinek a potem już stale byłem terroryzowany wspólnym oglądaniem serialu:/
Dasz rade to tylko( i naszczescie) 12 odcinków, kolego wyżej cyt. / / masz przesrane / / xD
jakos poszlo. bylo, minelo. obylo sie bez wiekszych strat. oczywiscie, nie interesuje ja to, oczywiscie, ona wie, ze to glupie i bez sensu, oczywiscie ponizej wszelkich norm... a jednak bedzie ogladac kolejny sezon, jak wyjdzie :0
na pytanie "dlaczego" odpowiada: "a po co ty ogladasz FAILe na youtube?"
no i co zrobic.
Moje kondolencje. Faile na YT to prawdziwe życie, a nie bajka jak Miłość na bogato...
Skąd ja to znam...jakiż był mój szok gdy połowa moich znajomych przyznała się do oglądania tego...a niby ludzie dorośli, poważni i w głównej mierze faceci:P Na moje zdziwione oczęta po tym wyznaniu usłyszałam podobny tekst, że to głupie, bez sensu, itd, ale fajnie się ogląda...
Jeśli Ci to nie odpowiada to przyślij mi jej namiary i skończą się twoje kłopoty bo :
http://www.youtube.com/watch?v=wWaqH1ctQLc
Jesteście przyklejonymi do siebie koalami? Bo nie rozumiem, czy ona Cię sadza przed TV i karze oglądać? Jeśli jej nie szkoda czasu na oglądanie czegoś takiego to jej sprawa. Dziwne jest to, że nikt tego nie ogląda, a każdy wie, że głupie :D
Przyznaję - zdarza mi się obejrzeć, gdy np. prasuję, a to mi brzdęka w tle. Jako kulturoznawca traktuję ten "serial" jako kolejne zjawisko w kulturze masowej i szczerze mnie bawią opinie typu: "ale to głupie". Po pierwsze - nikt Cię nie zmusza do oglądania, a po drugie - jeśli zawsze oglądasz produkcje ambitne, naukowe i ogólnie "ą", "ę" i nigdy nie obejrzałeś czego naprawdę słabego to gratuluję :)
wiesz... dawno temu obiecałem sobie, ze nie bede odpowiadal na komentarze na takim poziomie. wiec zycze milego wieczoru i pozdrawiam serdecznie.
przecież to jest cudowny serial o pasjach, uczuciach,życiowych zawirowaniach! co jest z Wami ludzie?:( skąd ta znieczulica?