PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694541}
3,0 2,2 tys. ocen
3,0 10 1 2231
1,0 2 krytyków
Miłość na bogato
powrót do forum serialu Miłość na bogato

moja dziewczyna zaczela to ogladac...

malkontent

Współczuję.. Ciężka sprawa..

malkontent

Również wyrazy współczucia. Widzę, że rok nie zaczął się zbyt dobrze ;) a tak na poważnie - przyznam się, widziałem 10 min. i zastanawia mnie co ludzie w tym serialu widzą?!Fabuła, gra aktorska = ręce opadają, już nie wspomnę o całości jako tematyka serialu...

malkontent

Łączę wyrazy współczucia, czegoś tak głupiego dawno nie oglądałam...

malkontent

uważaj! pod żadnym pozorem nie oglądaj z nią nawet jednego odcinka, bo potem będziesz musiał oglądać z nią regularnie! ja tak się naciąłem na pierwszą miłość - obejrzałem z (byłą) dziewczyną jeden odcinek a potem już stale byłem terroryzowany wspólnym oglądaniem serialu:/

ocenił(a) serial na 1
malkontent

Dasz rade to tylko( i naszczescie) 12 odcinków, kolego wyżej cyt. / / masz przesrane / / xD

ocenił(a) serial na 1
malkontent

jakos poszlo. bylo, minelo. obylo sie bez wiekszych strat. oczywiscie, nie interesuje ja to, oczywiscie, ona wie, ze to glupie i bez sensu, oczywiscie ponizej wszelkich norm... a jednak bedzie ogladac kolejny sezon, jak wyjdzie :0

na pytanie "dlaczego" odpowiada: "a po co ty ogladasz FAILe na youtube?"
no i co zrobic.

ocenił(a) serial na 1
malkontent

Moje kondolencje. Faile na YT to prawdziwe życie, a nie bajka jak Miłość na bogato...

malkontent

Skąd ja to znam...jakiż był mój szok gdy połowa moich znajomych przyznała się do oglądania tego...a niby ludzie dorośli, poważni i w głównej mierze faceci:P Na moje zdziwione oczęta po tym wyznaniu usłyszałam podobny tekst, że to głupie, bez sensu, itd, ale fajnie się ogląda...

ocenił(a) serial na 8
malkontent

Jeśli Ci to nie odpowiada to przyślij mi jej namiary i skończą się twoje kłopoty bo :
http://www.youtube.com/watch?v=wWaqH1ctQLc

malkontent

no to masz przej...ne. Zrób tak - albo niech ona zerwie z tym szajsem albo Ty zerwij z nią .

malkontent

Jesteście przyklejonymi do siebie koalami? Bo nie rozumiem, czy ona Cię sadza przed TV i karze oglądać? Jeśli jej nie szkoda czasu na oglądanie czegoś takiego to jej sprawa. Dziwne jest to, że nikt tego nie ogląda, a każdy wie, że głupie :D

Przyznaję - zdarza mi się obejrzeć, gdy np. prasuję, a to mi brzdęka w tle. Jako kulturoznawca traktuję ten "serial" jako kolejne zjawisko w kulturze masowej i szczerze mnie bawią opinie typu: "ale to głupie". Po pierwsze - nikt Cię nie zmusza do oglądania, a po drugie - jeśli zawsze oglądasz produkcje ambitne, naukowe i ogólnie "ą", "ę" i nigdy nie obejrzałeś czego naprawdę słabego to gratuluję :)

ocenił(a) serial na 1
vanilla_sky85

wiesz... dawno temu obiecałem sobie, ze nie bede odpowiadal na komentarze na takim poziomie. wiec zycze milego wieczoru i pozdrawiam serdecznie.

malkontent

Pomocy to byś potrrzebował gdyby oglądała Warsaw Shore a więc nie jest tak źle ;)

paczi88

Świetny komentarz :)

malkontent

Ty się ciesz chłopie że nie ogląda Moda na sukces :D

ocenił(a) serial na 10
malkontent

przecież to jest cudowny serial o pasjach, uczuciach,życiowych zawirowaniach! co jest z Wami ludzie?:( skąd ta znieczulica?

mon_r

zmień dziewczyne i zawiń tą obecną w worek i wystaw przed drzwi