PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491081}

Miłosny nokaut

Un Gancho al Corazón
2008 - 2009
7,3 836  ocen
7,3 10 1 836
Miłosny nokaut
powrót do forum serialu Miłosny nokaut

Bardzo mi się podoba ta telenowela, i już żałuję że nie będę mogła jej oglądać od Października (bo się przeprowadzam do miasta w którym będę studiować - i nie wiem czy mam na mieszkaniu TV Puls... ;(

Najbardziej podoba mi się głupiutka Ximena - normalnie padam ze śmiechu jak są jakieś sceny z jej udziałem, o masakra... :D :)
No i oczywiście poza nią podoba mi się gra Dany Garcii, od tej strony jeszcze jej nie widziałam - bardzo pozytywnie ;)

funny_girl

pocieszyć Cię być może mógłby fakt,iż TV PULS można sobie samemu bez żadnych problemów ustawić,nie wiem nic wiecej aczkolwiek pewne jest że nie jest to telewizja znajdująca się jedynie na platformach.

ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ,Monita i Ximena to dwa mega atuty tego serialu ;d

amron

Hmm... no to dała mi Twoja odpowiedź do myślenia... ;) Niestety na mieszkaniu mam jakiś stary telewizor, do którego nawet nie mam pilota i po prostu nie mam pojęcia w jaki sposób mogłabym poszukać tego kanału... Tzn wiem że są tez przyciski na telewizorze ale tak czy siak nie wiem jak się z tym obejść... No trudno... Może kiedyś jeszcze powtórzą na jakimś innym kanale "Miłosny nokaut", a może jak znajdę wolną chwilę to poszperam na YouTube (ktoś już tu na forum wspominał że ogląda tą telcię na necie) ;)
W każdym razie dzięki za podpowiedź, pozdrawiam :))

amron

Teraz jestem na święta w domu przez 2 tyg to chociaż trochę obejrzę odcinków między świątecznymi porządkami ;)
Dziękuję jeszcze raz ;)

funny_girl

Sluchajcie, szkoda mi tej dziewczyny co wyjezdza i nie ebdzie mogla obejrzec;p, nie chcialam Wam zdradzac co sie wydarzy, ale w tej sytuacji moze ktos chce link do wszystkich odcinków tyle, ze w wersji hiszpanskiej? Ja jestem strasznie niecierpliwa i juz praktycznie wszystkie obejrzalam. Znalezc ten link to byl istny horror, ale w koncu mi sie udalo. Tyle, że sa na megaupload i wiadomo np 72 minuty ogladania i trzeba czekac na kolejne obejrzenie pol godziny.Podać?;> Czy nie psuć przyjemności ?:P

ewelincia

Podaj, b.proszę:) Tez jestem trochę niecierpliwa...

funny_girl

http://www.verseriestvonline.com/series_online/gancho_corazon/
uwaga, wciąga:)

ewelincia

JA JESTEM CIĄGLE NA BIEŻĄCO, uwielbiam tą telenowele.

Bardzo dziękuje "Ewelincia" : )))))