8,0 3,4 tys. ocen
8,0 10 1 3373
Mi-nam-i-si-ne-yo
powrót do forum serialu Mi-nam-i-si-ne-yo

Chociaż z drugiej strony, marne 630 głosów... ~_~

Minami Sinyeoyeo było moją pierwszą koreańską dramą i miło wspominam tę przygodę. Ach, te 2 dni ciągłego oglądania i wścieku dupy podczas czekania na nowe epki~ Było miło. No i oczywiście pan menedżer (Ach, jak ja nie znoszę spolszczeń~~) zasługuje na nobla. <3

Co nie zmienia faktu, że nienawidzę zakończenia. Bo za cholerę nie rozumiem, dlaczego dziewczyny w azjatyckich serialach są takie durne. Pewnie, najlepiej ganiać za facetem, który z największą chęcią obrzuciłby cię kubłem kału, niż dać szansę miłemu, uroczemu chłopięciu. Nie rozumiem też standardowej w crossdresingowych haremówkach postaci jednego z bohaterów, który zakochuje się w głównej bohaterce myśląc, że to facet. Czy naprawdę żadna azjatycka drama nie obejdzie się bez elementów yaoi? Dajcie żyć. >w>

ocenił(a) serial na 10
makrosz

haha uśmiałam się....
YB także było moją pierwszą dramą i szybko zauważyłam tą durnotę o której piszesz, z resztą po obejrzeniu tej dramy wszyscy kolejni mili, słodcy i przystojni bohaterowie drugoplanowi zostali ochrzczeni przeze mnie "zaściennikami" czyli cichutko obserwującymi zza rogu ściany swój obiekt miłości, najczęściej w romantycznej sytuacji z panem pierwszoplanowym. Zaściennicy zazwyczaj kończą ze złamanym serduszkiem lub wyjeżdżają do USA...

ocenił(a) serial na 10
makrosz

Zgadzam się z tobą, tak się wkurzyłam jak już wiedziałam że ona i tak wybierze tego co ją przezywał, no i ogólnie nie był za przyjemny.. Strasznie szkoda było mi Shin - Wo od początku mu kibicowałam, ale niestety jak to bywa w takich serialach wybrała TAMTEGO, za to Jeremi totalnie mnie zaskoczył tą swoją drugą twarzą z autobusu i tym że ją kocha, ogólnie miałam z niego dużo radochy, ale w tamtym momencie miałam szok na twarzy, na kogo kibicowałeś? (ja na Shin - Wo i na Jeremiego od biedy :p )

angel_160

Widzę, że kibicowałaś Mi Nam i Shin Woo, więc może spodoba Ci się Heartstrings: http://www.filmweb.pl/serial/Neon+Naege+Banhaesseo-2011-623809
W tej dramie główne role odgrywają ci sami aktorzy, ktorzy grali Mi Nam i Shin Woo ;)

ocenił(a) serial na 10
Jeannette

Tak, tak masz rację, to właśnie im kibicowałam :p
hahaha już obejrzałam! ale dzięki za polecenie mi tego drama, świetne, serio serio serio :D