PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542156}
8,0 3,4 tys. ocen
8,0 10 1 3356
Mi-nam-i-si-ne-yo
powrót do forum serialu Mi-nam-i-si-ne-yo

Jedna z najlepszych dram ! Bywa śmieszna, ale także smutna... Bardzo płakałam na niej . TwT
Obejrzeć można: http://love-drama.pl/you-are-beautiful-po-polsku

AiShiteru

Tak, dram bardzo dobra, zabawna, wzruszająca ze świetną muzyką i obsadą, główna bohaterka, Go Mi Nam (wiem, że to imię jej brata, ale i tak ciągle była nim nazywana) mimo, że strasznie naiwna, nie denerwuje, miny jakie strzela JGS rozwalają - chwilami miałam wrażenie, że te skrzywione miny już mu do końca tak zostaną:) Hong Ki jest po prostu uroczy, a Shin Woo jest słodki i jego jest mi najbardziej szkoda, choć GMN musiała być z Tae Kyung, UEE mimo swej wredności miała swoje dobra chwile, scena z ciążą mnie powaliła, choć może nie tak jak fanfic fanów ANJELL xD

isamar84

ja tej dramie dałam 100 !! punktów i żadnego nie odejmę. Mój niekwestionowany numer 1. Była dla mnie wyjątkowa z kilku powodów - miała w sobie elementy Coffee Prince, BOF, czy nawet trochę Full House. Przede wszystkim nikt, ale to nikt mnie w tej dramce nie irytował, co zdarzyło się pierwszy raz. Nie było takich momentów, że miałam ochotę przewinąć scenę, bo mnie denerwowała. Najbardziej przypadła mi do gustu oczywiście postać Tae Kyung i nie widziałabym w tej roli nikogo innego niż Geun-seok Jang.....Ech rozmarzyłam się :D
W całej serii było dla mnie bardzo dużo dobrych momentów. Jednak najbardziej zapamiętałam dwie sceny - w jednym odcinku TK mówi do GMN: Słuchaj uważnie, bo nie będę powtarzał - lubię Cię. Z kolei w ostatnim: Słuchaj uważnie każdego dnia - kocham Cię. Rozmiękam ^_^
Obejrzę ponownie :D

czy znajdę gdzieś tą dramę z polskimi napisami ? :)

iMeshQa

łał........ a czytać umimy? czy tylko takiego ze zrozumieniem brak? ;) no to czytać temat od początku poproszę!!

kasiaPi_2

nie lubię jak wypowiedzi na forum przepełnione są dwuznacznością, nie możemy być dla siebie mili, od razu wytykamy problemy z gramatyką, złym zrozumieniem , interpretacją, a gdzie szczypta tolerancji i dobrego smaku?

AiShiteru

Pierwszy raz po obejrzeniu zaledwie pierwszego odcinka mam uczucie i pewność, że to będzie jedna z najlepszych dram, które obejrzałam. Właśnie jestem w trakcie oglądania jej i jestem zachwycona. Jestem absolutnie pod urokiem Hwang Tae Kyung'a, ubóstwiam go. I do tego muzyka jest rewelacyjna! ;)