z Huang Ren De, Wang Dong Cheng,Su Li Wen,Evan Yo, na yt sa pierwsze filmiki
watch?v=HW4m-nITcW8 z trailera całkiem całkiem, w pierwszym odcinku gościnnie Shin Hye Park :)
drama ma wyjść latem
Niom. Japońskie dramy po prostu mają inny klimat, który trochę mnie razi, sztuczność uczuć czy dziwne reakcje itp... hehe również nie wierzę, że będzie równie dobra jak koreańska, ale mam nadzieję że będzie przyjemna w odbiorze i będzie trzymać poziom ( tajwańskie Hi My Sweetheart czy Devil Beside You dobrze wspominam).
"The Taiwan version the remake of He's Beautiful | You're Beautiful 原來是美男 Estimated time to air: Summer 2013 (Japan and Taiwan) will be broadcasted on 12/05/2013 at 10pm on Formosa TV (FTV) in Taiwan" tak pisze na facebooku
http://sugoizh.info/fabulous-boys-%E5%8E%9F%E4%BE%86%E6%98%AF%E7%BE%8E%E7%94%B7- episode-01/
jest pierwszy odc, brak napisów, ale muszę przyznać że nie najgorszy i końcowe napisy i urywki scen dają do myślenia czy w tej wersji dojdzie do spotkania shina/Xin-yu i go mi nam w restauracji? i czy będą odważniejsze sceny......hehe ja jestem zaintrygowana
Chciałabym żeby w tajwańskiej wersji YaB były odważniejsze sceny pocałunku . Bo to dotykanie się ustami było masakryczne ;p