jest to jeden z najgorszych "nowych" seriali jakie oglądałem. Poziom gimnazjum
Takie masz wymagania? Owszem serial nie dorownoje np do Carnivale ale takie gadanie ze to jest poziom gimnazjalny jest przesadzone. Serialik jest naprawde wciagajacy
Eeee "doktorze" nie przesadzaj, serialik nie był aż taki zły. Pojawienie sie "mnichów z Watykanu" mnie też trochę rozbawiło, ale całkiem przyjemnie się to oglądało:)Pozdrawiam!
Zgadzam się, iż serial jest bardzo słaby; dialogi, akcja i bohaterowie na wyjątkowo niskim poziomie; głupkowaty serial, który spodoba się młodym widzom.
Ja rozumiem, że przeważają teraz puste sweety, ale są gimnazjaliści, którzy znają się na rzeczy. Serial-chłam.
Ja rozumiem, że przeważają teraz puste sweety, ale są gimnazjaliści, którzy znają się na rzeczy. Serial-chłam.
Poziom gimnazjum... A jaki miał być? To bardziej konkurent "Buffy" niż "Zagubionych", czy "4400", lub nawet bardziej zwyczajnych "O.C." lub tego co było następne na TVNie z Sophią Bush (nie ubliżam serialowi, tylko nie pamiętam tytułu).
Według mnie całkiem niezły i paru konkurentów pokonuje. Finał jest najlepszy i lubiącym takie młodzieżowe produkcje polecam. :)
już wiem, ze tego serialu nie obejrzę dlaczego?? bo bronią go ludzie, którzy piszą "serialik" a tak piszą rozwydrzeni gimnazjaliści:D ci co mają "pytanko", czują "zapaszki", mówią np: to jest "żenua", wydają "pieniążki".....tragedia;/
no i faktycznie;/ zobaczyłam 3 odcinki i podziękowałam;/ Typowy serial dla nastolatków czyli pusty, nie zabawny, fabuła denna no i oczywiście piękni bohaterowie:D to jest coś co dzieciaki lubią najbardziej. Serial ani nie śmieszy ani nie wnosi nic do "życia", nie przeraża ale i nie zachwyca, ma głupie gadki.....jest totalnym nie porozumieniem. Nie dziwi mnie, ze młodzież dzisiaj taka głupia skoro uwielbia takie seriale, które są tak bezdennie głupie, że aż ciarki człowieka przechodzą;/ 1/10