Miasteczko South Park: Sezon 28 Miasteczko South Park sezon 28, odcinek 2

Miasteczko South Park | The Woman in the Hat

7,1 36  ocen
7,1 10 1 36
Miasteczko South Park
powrót do forum s28e2

"Meta" komentarz nie sprawia że serial jest śmieszniejszy. Od jakiegoś czasu jest wyraźny zjazd poziomu, a nowe odcinki to ciągłe powtarzanie nieśmiesznych żartów o Trumpie.
Wszystkie poboczne wątki które są zabawne są tylko małym elementem który albo służy dowaleniu po raz kolejny trumpowi albo się szybko urywa.
Np wątek krypto walut który jest teraz od dawna nieaktualny, a nawet sam serial się już z tego naśmiewał jeśli dobrze pamiętam.

I zanim ktoś mi tu napisze że jestem fanem pomarańczowego, mam poglądy centrolewicowe i bardzooooo daleko mi do niego.
Po prostu fajnie kiedy w serialu komediowym jest, no nie wiem komedia.

Wystarczy porównać odcinki z pierwszej kadencji Trumpa, albo nawet Busha i jak bardzo spadł poziom.

ocenił(a) serial na 8
peruniec

Jeden z lepszych odcinków, Trump z JD vance, oraz wątek kryptowalut wszystko trafione w sedno. Beka z Trumpa, serial jest coraz lepszy.

ocenił(a) serial na 8
czlowiek_z26

Nie jest odcinki są wszystkie na jedno kopyto, ciągle trump i żarty z jego małego pindola. no strasznie śmieszne.
Zresztą to widać po tym jak spadła oglądalność.

ocenił(a) serial na 8
peruniec

Oglądalność serialu odnotowała wzrost o 258% po emisji odcinka z udziałem Donalda Trumpa.

ocenił(a) serial na 8
czlowiek_z26

Według wiki (ok to są widzowie z usa)
Najnowszy sezon od 0,31 do 0,53 miliona.
27 lepiej od 0,43 do 0,84

Jak widać tendencja jest spadkowa.

I porównanie losowy 10 sezon (wielu ludzi uważa że to najlepszy okres)
2,6 do 3,5 miliona!
Widzisz różnice?
A sam spadek widać bardzo ładne patrząc od nowszych do starszych sezonów. Staczanie się widać i to od dawna.

I ja tak jak i wielu ludzi tak uważam.
Najlepszy przykład ostatni odcinek, ani razu się nie zaśmiałem, parę razy takie eh zabawne.
Szczerze oglądam bardziej z nostalgii.