Marudzilismy na 1:15 1:30 to TVP2 zafundowało nam na 2 czerwca seans Miasteczka Twin Peaks na 2:30 (godzine podaje za http://program.tvp.pl)
No cóż miłego oglądania :)
Niestety, generalnie telewizja publiczna wartościowe filmy puszcza bardzo późno, wcześniej oczywiście prezentując nam x tasiemców. Puszczenie Twin Peaks o takiej porze jest kiepskim żartem, bo najwyraźniej ci, co układali program nie wiedzą, jaki to jest film. Człowiek przecież jeśli w ogóle dotrwa, to nie ogarnie w ogóle!
Jeah, ale super, dadzą mi obejrzeć Monka w sobotę, dzięki czemu będe mógł bez problemów oglądać "Co gryzie Gilberta Grape'a" w niedzielę... Czemu nie mogą dać tego o 23? Przecież sporo osób nie wytrwa tak długo...
no to będę zmuszony obejrzeć ten odcinek na dvd:/ mam pierwszy sezon z napisami na płytce ale pomyślałem że jak będzie w tv to nie będę oglądał, no ale w tą sobotę niestety nie obejrzę na tvp2:/
Witam
Piszesz że masz pierwszy sezon miasteczka na dvd, mam wielką prośbę,jak kilka osób na forum. Czy byłaby możliwość przegrania tej płytki, bardzo mi zależy. Staram się nagrywać odcinki z tv ale minęła pora video i to moje też szwankuje, więc jak na razie mam 2 z 5 odcinków, a takie nagrywanie mija się z celem. Znając życie jeszcze długo nie wejdzie do sklepów, a ja nie mogę się doczekać. Więc gdyby była taka możliwość to jestem bardzo zainteresowana. Gdyby coś to numer GG 8728688
Pozdrawiam Gośka
Nic mnie nie powstrzyma przed obejrzeniem (i nagraniem) tego odcinka najlepszego chyba serialu wszechczasów.