PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 118140
8,6 61 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Marudzilismy na 1:15 1:30 to TVP2 zafundowało nam na 2 czerwca seans Miasteczka Twin Peaks na 2:30 (godzine podaje za http://program.tvp.pl)
No cóż miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 6
Goat_3

Niestety, generalnie telewizja publiczna wartościowe filmy puszcza bardzo późno, wcześniej oczywiście prezentując nam x tasiemców. Puszczenie Twin Peaks o takiej porze jest kiepskim żartem, bo najwyraźniej ci, co układali program nie wiedzą, jaki to jest film. Człowiek przecież jeśli w ogóle dotrwa, to nie ogarnie w ogóle!

ocenił(a) serial na 9
Goat_3

Jeah, ale super, dadzą mi obejrzeć Monka w sobotę, dzięki czemu będe mógł bez problemów oglądać "Co gryzie Gilberta Grape'a" w niedzielę... Czemu nie mogą dać tego o 23? Przecież sporo osób nie wytrwa tak długo...

Maplax

no to będę zmuszony obejrzeć ten odcinek na dvd:/ mam pierwszy sezon z napisami na płytce ale pomyślałem że jak będzie w tv to nie będę oglądał, no ale w tą sobotę niestety nie obejrzę na tvp2:/

użytkownik usunięty
adamru

Hej. Mógłbyś sprzedać mi sezon pierwszy? Mój meil to gandzia_1984@o2.pl

adamru

Witam
Piszesz że masz pierwszy sezon miasteczka na dvd, mam wielką prośbę,jak kilka osób na forum. Czy byłaby możliwość przegrania tej płytki, bardzo mi zależy. Staram się nagrywać odcinki z tv ale minęła pora video i to moje też szwankuje, więc jak na razie mam 2 z 5 odcinków, a takie nagrywanie mija się z celem. Znając życie jeszcze długo nie wejdzie do sklepów, a ja nie mogę się doczekać. Więc gdyby była taka możliwość to jestem bardzo zainteresowana. Gdyby coś to numer GG 8728688
Pozdrawiam Gośka

Goat_3

Nic mnie nie powstrzyma przed obejrzeniem (i nagraniem) tego odcinka najlepszego chyba serialu wszechczasów.

użytkownik usunięty
Motortown

To jest start serialu: tzn. od pierwszego odcinka pierwszego sezonu czy już wcześniej były jakieś odcinki ?