...sprawdziłem w kilku programach ...i nie ma :(
Ale wraca za tydzień.
Swoją drogą to ciekawe że właściwie nie ma powodu by projekcja się nie odbyła, bo w miejsce dzisiejszego miasteczka wstawili "Najlepsze przyjaciółki" (o godz. 0:15) i "Największe miasto świata" (godz. 1:55).
Ładnie nas ta Tvp2 olewa.
Pozdr.
Jak puszczali parę miesięcy wcześniej, taka sytuacja się nie zdarzyła. Cóż, ważne, że za tydzień puszczą dalej, bo zdarza się, że emisja jest nagle przerywana z niejasnych powodów. Ale czy 29 odcinków + pilot (w tv łącznie 32, bo dwa są dzielone) to tak dużo? Powinni mieć trochę dla nas, widzów, szacunku.
Pozdrawiam.
No patrz, znów go nie ma.
Człowiek żyje tylko od czwartku do czwartku a tu znów taki zonk...
Pozdr.
A jest gdzieś w necie jakieś archiwum ramówki telewizyjnej, co by można było popatrzeć (i popłakać) co się straciło.
Nie chodzi mi o program "z wczoraj" tylko np. z miesiąca wstecz.
Znów to samo- zaczyna mnie to irytować... chodzi mi o 22- Boze ciało. Radziłbym dycydentom TVP predzej M JAK MIłOść zanurzyć w garncu święconej wody, bo sceny tam czasem takie, ze tfu! ;) cholera jasna... a program wtedy dzieci jeszcze oglądaja i podgladaja takie sprośności na anteneie telewizji państwowej w prime time'ie... WSTYD I HAńBA!!!
Nic się na to nie poradzi mamy taką telewizje publiczną że szkoda gadac. Ostatnio puścili po 22 maksymalne ocenzurowaną wersję Człowieka z blizną aż zal było oglądać. Lepiej walić kasę w szmiry zwanej D jak dno niż dać do ramówki serial który zrewolucjonizował telewizję o normalnej porze.