Informacja dla wszystkich tych, którzy chcieliby obejrzeć ten serial a nie mogą go zdobyć. TVP2 zaczyna emisję tego serialu w sobotę 5.05. o godzinie 1.25 (niestety godzina emisji nie jest zadowalająca). Kolejne odcinki w następne soboty. Będę musiał obejrzeć, bo jeszcze nie widziałem a słyszałem wiele dobrego na temat tego serialu.
Ludzie układający program w polskich tv są nienormalni.Najlepsze filmy w póżno w nocy a "Moda na sukces" i filmy z cyklu "prawdziwe historie" w najlepszym czasie antenowym.Bardzo chciałam obejrzeć ten serial ale nie wiem czy będzie mi się chciało o takiej porze.Dobrze że to chociaż sobota.
Ja tam nie wierzę, dopiero gdy rzeczywiście siądę przed telewizorem, włączę i na tvp2 zobaczę Twin Peaks, to uwierzę. Do maja jeszcze trochę zostało, pewnie nawet tak późno w nocy dadzą powtórkę M jak coś tam, czy inny zboficerów.
Ja juz mam wszystkie odcinki na płytach. TVP może mnie cmoknąć. Nie chce ich łaski.
I po cholere to puszczają o 1 w nocy jak wiedza ze nikt prawie nie bedzie oglodał, masz racje niech pocałują wszystkich w dupe... juz mieli dawno puscic a dali gownianych oficerow...a teraz jeszcze ta godzina, normalnie brak słów. Jak nie zobacz pierwszego odc. w tv to nie uwieze, ze dadzą, racja :/
Dobrze, że w ogóle to puszczą. Nie mam zamiaru tego nagrywać tylko zobaczyć jak TVP "radzi sobie" z puszczaniem Twin Peaks w nocy :)
Oby tego nie przerwali po pierwszym odcinku.
Diane it's 1:25 p.m. .....
Pozdrowienia dla nocnych marków
Sprawcie sobie np. takie combo jak ja sobie sprawiłem nagrywara dvd plus vcr .Włączam timer i nagrywa się a wieczorem(bo w dzień oglądają ci co lubią tracić klimaty) powrót do oglądania.Lub jeżeli ktoś ma vcr to shovwiev sory za błędy.Spoko to jest bo się wyśpisz i nie przegapisz niczego.
tak tylko na tvp nigdy nie wiesz kiedy to będzie leciało mogą zacząć o 1.20
a mogą o 2.00. Zawsze sprawdzam w programie i jeszcze na telegazecie ale i tak są wpadki.
A tak swoją drogą 1.25 to to już jest niedziela.