Nagle zmienili nadawanie z 1:30 na 0:30 - uff dobrze że zajrzałem przed chwila do telegazety.
Ja rowniez sie zdziwilem! Przejrzalem dla pewnosci kilka portali z programem TV... Uff, a juz myslalem, ze bede siedziec do 1:30... Czyzby petycje do TVP od fanow cos daly??? Wysylajmy wiec dalej, moze sie uda przesniesc na 20:00!!!!!!!!:) Adres: widzowie@tvp.pl. Pozdrawiam!!
Cieszę się że TVP wreszcie emituje jakiś konkret. Tylko zazwyczaj jest tak, że jak jest coś warte obejrzenia to godziny emisji są zbyt późne.
oczywiscie ja zaufalem pier...... TO I OWO i 1:30 zaraz wybije i ku..... o 0:30 bylo i nie widzialem i tragedia!!!
Ja sie nie cieszę, bo przez to przegapiłam :((((( powtórek zapewne nie ma? świetnie, po prostu IDEALNIE :
Ja też przez to przegapiłem:( Wszedłem ok.1:15 na stronę z programem tv na wp żeby się upewnić czy nie ma przesunięcia o parę minut i zobaczyłem napis TRWA. Włączyłem tv i leciał jużprogram na następny dzień. Myślałem że mnie szlag trafi:/ No i skąd ja się dowiem co było dalej? Niby cośprzeczytałem ale chcę obejrzeć, a nie będę ściągał pirata i to w tragicznej jakości:( Ech...że też nie wiedziałem wcześniej:(
czad, po prostu super...
jako ze trzeba tu zachowac poziom, powiem tylko ze to po raz kolejny ze strony TVP jedno wielkie !#%&^%!$#%!!!##
wlaczam sobie tak jak mam w programie a tu... obraz kontrolny...
K P I N A
Niestety chyba większość z nas przegapiła dzisiajszy odcinek :( tydzień temu sprawdzałem na stronie www.tvp.pl program na dzisiaj i tak jak w gazetach napisane było 1:30 :(. Okazuje sie ze trzaba sledzic telegazete i internet bo za tydzień moze być jeszcze o innej porze :(
W programie na wp.pl caly czas bylo 1:30 !!!!
jeszcze wieczorem sprawdzalem. Dopiero kiedy wlaczylem telewizor i mi rabnal obraz kontrolny sprawdzilem ponownie a tam 0:30. Kiedy zmienili to nie wiem, pokazali po prostu gdzie TVP ma swoich widzow.
Ja też przegapiłam dzisiejszy odcinek :( Włączyłam na sam koniec ;/ Pewnie na powtórkę nie mam co liczyć? :(
Pzdr
Nic tylko "mięsem" rzucac na stronie TVP.PL w programie Miasteczo Twin Peaks 0:30.
no to wypas. nie dośc że obejrzeć nie można ze względu na pore emisji, to nagrac też nie dali. pięknie. miałem mieć cały serial na dvd, a teraz kupa zamiast drugiej części pilota mam godzine "piszczącego zegara" też fajnie no nie? je.ać tvp
Jeszcze patrzyłem w piątek wieczorem i była godz. 1:30 tylko fuksem moja mama zobaczyła pół godziny przed rozpoczęciem że zmienili na 0:30 i odrazu załorzyłem ten temat. Co za debile zamiast zmienić od następnego odcinka! teraz powinni widzom to powtórzyć nie zdziwie się jak teraz dostają pełno telefonów od oburzonych ludzi - Skandal!!!
Za tydzień 19 maja Twin Peaks znowu o 1:30 (na podstawie programu na stronie www.tvp.pl)
Obsunęli wstecz nie tylko Twin Peaks, ale w ogóle cały program od którejśtam godziny. Całe szczęście, że sie o tym dowiedziałem w porę, ale współczuję wszystkim "piszczącego zegara" :( Trzeba im zatkać skrzynki mailami...
ja nagrałem, super odcinek, godzina "piszczącego zeara, chcesz? moge ci wysłać, po prostu lynch w pełnej okazalości
Dokładnie, "Grandmother" całą swoją Lynchowościąm wysiada, a co tu dopiero mówić o Twin Peaks!
Adriano, a czy mogłabym przegrać od Ciebie ten 2 odcinek/ 2 część pilota - bardzo mi na tym zależy, brakuje mi go do kompletu.
Hej. Mam nagrane na DVD wszystkie odcinki Twin Peaks od maja. Jeżeli nagrałaś 5 i 13 października, to mogę się z Tobą wymienić. gg2594729, mail kj_wojcik@go2.pl
Pozdrawiam
Kamil