PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117707
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Tak. Film ma ponad 10 lat, a nadal straszy. Uwielbiam to! Jest jednocześnie inteligentny, niepokojący i śmieszny! Lynch zrobił dzieło. Wielokrotnie będę do tej pozycji wracać, polecam tym, którzy nie widzieli! 100/10 ;}

ocenił(a) serial na 10
kathie_2

Właśnie dlatego, że jest to taka mieszanka Miasteczko Twin Peaks jest tak oryginalne i tak dobre. Wątki komediowe mieszją się tutaj z obyczajowymi, są elementy thrillera a nawet fantastyczne i straszne. Dlatego jest to tak dobre widowisko.

ocenił(a) serial na 10
kathie_2

To najlepszy serial jaki do tej pory widziałam. Atmosfera, która towarzyszy podczas oglądania jest niesamowita i niepowtarzalna. A muzyka...ach..
Ostatni odcinek był przygotowaniem do rozpoczęcia trzeciego sezonu - ale wszystko co dobre szybko się kończy.
Moimi ulubionymi postaciami są: Gordon Cole oraz Harold Smith.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Shino

Tak. A moi ulubieni bohaterowie to Cooper (jest super :) i Bobby-narwaniec :] uwielbiam wracać do tego serialu!

ocenił(a) serial na 10
Shino

A ja najbardziej to nie wiem kogo lubię, wszyscy są sympatyczni, nawet ci co nie są sympatyczni :)

Bardzo lubię Jamesa, Bobby`ego, Shelly, Maddy, Audrey, Donnę, a nawet Leo. I oczywiście Coopera.

ocenił(a) serial na 10
Shino

Najbardziej lubię Alberta, kolo wymiatał. Oczywiście trudno nie lubić Coopera. Gordon też był typem, podobała mi się scena jak pocałował Shelly przy Bobbym, beka. Z kobiet irytowała mnie Donna, a poza tym babki były spoko.

rycerz1984

Ponownie w tv, tvp2 zdaje się w czwartki po 22

ocenił(a) serial na 10
rycerz1984

Albert też był bezbłędny,
Najbardziej obciachowa scena według mnie, to jak James śpiewa "Just you"
...^^'