We wszystkich gazetach podano 1:30 a tutaj emisja 0:30. Niech to szlag !!! Jak można bez uprzedzenia
zmieniać godzinę?! Wolę oglądać o 1:30 niż w ogóle! Może za tydzień puszczą Miasteczko we wtorek o
14:15?
sprawdziłem w programie tv, ustawiłem video, wyszedłem na imprezę. rano usiadłem przezd tv,zeby sobie obejrzec a tu cholera godzina szumu nagrana. SZCZYT CHAMSTWA ze strony tvp.
Teraz sięzawiodłem na maksa.Można sobie tłumaczyć że to tylko film i żemożna gojakoś załatwić i wogóle to nie jest tak naprawde ważne ale popełniłem poważny błąd nie nagrałem przez zafajdany program i zmiany po pierwszym odcinku tak siuę wciągnąłem że na drugi odcinek czekałem zwielką niecierpliwością a tu co nic oglądać 3 bez 2 nie wiem co tu robić.Ci ludzie naprawdę wiedzą jak kogoś zmienić w psychopatycznego morderce niestety 2 odcinek będzie musiałpoczekać długo zanim go zdobęde chyba że ktoś w okolicach Tarnobrzega ma i się podzieli ja mam na razie pierwszy.Pozdro dla tych co puszczają dla kretynów co zmieniają czas i dla tych których jade na całej lini nie z ich winy.