PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117685
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

SWIETNA KSIAZKA

użytkownik usunięty

CZYTALAM KSIAZKE 4 RAZY ZA KAZDYM RAZEM WCIAGA TAK SAMO JEST PO PROSTU SUPER ZACHECAM DO PRZECZYTANIA

użytkownik usunięty

Jaka książka ????

na temat twin peaks?????

podaj tytul autora ..chetnie bym ja przeczytał

użytkownik usunięty

Ja czytałem chyba nawet więcej razy. Była u mnie w bibliotece i ją sobie odbiłem na xero. Jeśli mówimy o tej samej książce to autorką jest Jennifer Lynch.

użytkownik usunięty

Film (serial) jest na podstwie książki, czy książka na podstawie filmu?

Ksiązka to "Sekretny Dziennik Laury Palmer".

Martin_Eden

Z milą chęcią przeczytał bym ją jeszcze wiele razy, ale niestety nie posiadam choćbi ksera. Poratujcie!!! korsy
mój emilek: korsy@interia.pl

użytkownik usunięty
korsy

sciagnij z tej stronki http://makroswiat.webpark.pl/download.htm

użytkownik usunięty
Martin_Eden

Zajebista ksiazka"Pamiętnik Laury Palmer"ale nie pamięyam skąd ja miałam...a szkoda, bo bym jeszcze sobie poczytała....

użytkownik usunięty

tak sekretny dziennik laury palmer autor jennifer lynch

użytkownik usunięty

Hello! Jeśli sie nie myle "pamiętnik" jest na stronie : www.ebooki.kgb.pl

Z milą chęcią przeczytał bym ją jeszcze wiele razy, ale niestety nie posiadam choćbi ksera. Poratujcie!!! korsy
mój emilek: korsy@interia.pl

użytkownik usunięty

A gdzie można kupić tą książkę? Szukałem chyba wszędzie i nigdzie nie ma - ktoś może mi powiedzieć gdzie ją mogę dostać?

użytkownik usunięty

Książka jest dostępna w całośći w wersji polskiej na stronie http://www.david-lynch.stopklatka.pl/news/_html/index.html plik diary.zip, żeby go otworzyć trzeba posiadać acrobat reader plik .pdf Książka super! - mimo, że na kompie to strasznie mnie wciągnęła. Polecam wszystkim lubiącym Twin Peaks! Historia głownej bohaterki i jej kolejnych faz w życiu przed tajemniczą śmiercią.

użytkownik usunięty

dajcie koniecznie mi namiary gdzie mogę dostać tę książkę