CZYTALAM KSIAZKE 4 RAZY ZA KAZDYM RAZEM WCIAGA TAK SAMO JEST PO PROSTU SUPER ZACHECAM DO PRZECZYTANIA
Jaka książka ????
na temat twin peaks?????
podaj tytul autora ..chetnie bym ja przeczytał
Ja czytałem chyba nawet więcej razy. Była u mnie w bibliotece i ją sobie odbiłem na xero. Jeśli mówimy o tej samej książce to autorką jest Jennifer Lynch.
Z milą chęcią przeczytał bym ją jeszcze wiele razy, ale niestety nie posiadam choćbi ksera. Poratujcie!!! korsy
mój emilek: korsy@interia.pl
Zajebista ksiazka"Pamiętnik Laury Palmer"ale nie pamięyam skąd ja miałam...a szkoda, bo bym jeszcze sobie poczytała....
Z milą chęcią przeczytał bym ją jeszcze wiele razy, ale niestety nie posiadam choćbi ksera. Poratujcie!!! korsy
mój emilek: korsy@interia.pl
A gdzie można kupić tą książkę? Szukałem chyba wszędzie i nigdzie nie ma - ktoś może mi powiedzieć gdzie ją mogę dostać?
Książka jest dostępna w całośći w wersji polskiej na stronie http://www.david-lynch.stopklatka.pl/news/_html/index.html plik diary.zip, żeby go otworzyć trzeba posiadać acrobat reader plik .pdf Książka super! - mimo, że na kompie to strasznie mnie wciągnęła. Polecam wszystkim lubiącym Twin Peaks! Historia głownej bohaterki i jej kolejnych faz w życiu przed tajemniczą śmiercią.