PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117707
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Znów w telewizji!!!

ocenił(a) serial na 10

W czwartek 3 stycznia bodajże ponownie puszczą na TVP2 ten wspaniały serial, ale nie sądzę by wielu obejrzało, bo:
1) Pora nadawania jest znów bardzo późna (1:00 rano)
2) Czwartek to w końcu mniej więcej środek tygodnia, a ludzie chodzą do szkoły/pracy.

Pozostaje nastawić i nagrać, jak ktoś chce.

ocenił(a) serial na 10
ABEL

zgadza się, tylko chodzi o noc z czwartku na piatek. ALE DZIEKI!!!

ocenił(a) serial na 10
ABEL

Na oficjalnej stronie 2 jest podane że o 3:05. Zastanawia mnie o co chodzi? przecież dopiero serial się skończył, a po 2 tygodniach znowu jest. Chyba pierwszy raz się z czymś takim spotykam.

ocenił(a) serial na 10
taurus_4

to dobrze bo przez tvp2 nie oglądnąem paru odcinków przez zmiane czasu teraz będe wnikał na telegazetę

ocenił(a) serial na 10
taurus_4

Ciekawe kto obejrzy o 3.00 rano film? Żeby jeszcze był w piątek czy sobotę.

ocenił(a) serial na 10
ABEL

godzina emisji 1 odcinaka Miasteczka Twin Peaks czwartek 3 stycznia (właściwie juz 4 :) ) 2:50
ale ja bym jeszcze jutro sprawdził bo z tvp2 nigdy nic nie wiadomo

ABEL

racja, w gazecie pisze, ze o 00:50, na necie znalazlem info, ze przed 3! Chore to jakies... no ale mysle, ze warto nastawic budzik.W sumie nie ogladalem nigdy tego serialu i tej okazji nie przepuszcze:D

użytkownik usunięty
wasyll

jednak o 3... hmmmmmmmmmm

ocenił(a) serial na 10

tak :)) również potwierdzam, że tvp olewa widzów. Film zaczął sie ok 3.00 Kolejna emisja i kolejny poślizg

ocenił(a) serial na 10
djadamus

Również nie rozumiem polityki programowej TVP2, ale cieszę się z ponowienia emisji.

Co ciekawe według programu na wp.pl następny odcinek w czwartek (10.01) o godzinie 1:55 :)

ocenił(a) serial na 10
ABEL

Niestety poskie stacje TV wolą pokazywać denne seriale, tańce z lodem i "gwiazdami" niż pokazać serial który zmienił telewizje. Założe się że jakby "Miasteczko" było nadawane około godziny 22 albo 23 to miało by naprawdę niezła oglądalność, ale cóż raczej tego się nie doczekam.

ocenił(a) serial na 10
taurus_4

no właśnie, to jest ciekawe, czy na pewno nikt by się nie ucieszył z emisji w normalnej porze? nie wierzę w to- serial był małym hitem w pierwszej emisji. ale pewnie znalazły się tez osoby, co pisały do tvp- "co tu dajecie za zakręcony serial detektywistyczny? jakies nienormalne rzeczy tam się dzieja... dajcie colombo lub kojaka, to sa dobre seriale kryminalne." osobiscie nic nie mam przeciw tym dwóm seriom, ale wole MTP. masa ludzi mogłaby go zobaczyć, ale jakas chora jest polityka stacji. LYNCH do polski przyjeżdża, GRUSZKA gra u niego, a oni co? zamiast promować wśród młodszych... ech! ręce opadaja...

ocenił(a) serial na 10
Goat_2

tak, zgadzam się. Wygrywają : 3 tysiące któryś tam odcinek Mody na Sukces. Cotygodniowe krótkoczęsciowe seriale. itp.

ocenił(a) serial na 10
ABEL

Pytanie do tych, którzy oglądali: czy to był odcinek pilotowy, czy właściwy odcinek serii?

ocenił(a) serial na 10
ABEL

Ja nie oglądałem ale raczej na pewno była to pierwsza cześć pilota (w wersji tv jest rozbity na dwie części).

ocenił(a) serial na 10
taurus_4

Witam. Tak se myślę, że TVP bezcelowo dała od początku ten serial. Nie wiem czy tyle petycji, próśb było czy jak? może po prostu ktoś sie pomylił z tą transmisją ?:)

ocenił(a) serial na 10
djadamus

Czy bezcelowo czy celowo, nie ma znaczenia.
Ale dlaczego o takiej porze? Mało kto obejrzy.

taurus_4

tez jestem ciekaw czy ten 1odc puszczony tydzien temu to pierwszy odcinek serialu czy 1 czesc pilota ??
odcinek konczyl sie przy przesluchaniu Bobbiego z adwokatem, w chwili jak agent Cooper zwalnia Bobbiego

ocenił(a) serial na 10
QTianMan

To pierwsza część pilota. Druga już w czwartek, a raczej w piątek, rano.