PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117697
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

do cholery....??? czekam i czekam... byłam gówniara jak leciał w tv, ogladałam chociaz nie rozumiałam wszystkiego. Chetnie obejrzałabym jeszcze raz!!!!

ocenił(a) serial na 10
Good_Girl_Gone_Bad

Już od dłuższego czasu puszczają Miasteczko Twin Peaks w TVP2 (w czwartki):)

ocenił(a) serial na 10
Monika_53

Tak, o nieludzkiej porze, o 00.30 albo 1.30. To są kpiny, nie mówię 23.00, nawet 23.30, ale obecne pory są nie do przyjęcia.

ocenił(a) serial na 10
rycerz1984

Zupełnie tego nie rozumiem. PO raz drugi to samo, czy TVP2 ma pojęcie jak wiele osób chętnie by zobaczylo ten serial, ale nie obejrzy go właśnie z powodu takiej karygodnej godziny? Nie mogli wrzucić o tej porze czegoś mniej godnego uwagi?

ocenił(a) serial na 10
Serleena

Niestety, ale najlepszy czas antenowy w TVP2 zarezerwowany jest na telenowele i inne tańce z gwiazdami.

ocenił(a) serial na 10
Monika_53

chyba nie od ''dłuzszego czasu'' bo jutro bedzie 3 odcinek..tak? poza tym nawet nie wspomnieli o tym na filmwebie na stronie serialu- powinna być informacja o tym ze jest emitowany..

ocenił(a) serial na 10
Good_Girl_Gone_Bad

A jednak od dłuższego czasu, bo TVP2 zaczęło 3 tygodnie temu emitować drugi raz tę samą serię. Pierwszy raz "Miasteczko" można było zobaczyć już jakieś 5 miesięcy temu. Jednak to nie zmienia faktu, że serial leci tak późno, że i tak go nie mogę oglądać :)

Monika_53

Nie. Nie. Nie.
Pierwszy raz od dłuższego czasu puścili ten serial około 5 maja 2007 roku. Więc trochę więcej niż 5 miesięcy temu.
Tak gwoli ścisłości ;)

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Good_Girl_Gone_Bad

To spisek, początkowo było o 0.30 i chyba za dużo ludzi to oglądało, to przesunęli na 1.20, strach myśleć co będzie jak i to nie poskutkuje, parafrazując Joda Stewarta na Oscarach, "przecież nie można dać widzom wygrać, będziemy przesuwać godzinę emisji choćby i dziesieć razy, widzowie muszą oglądać nasze durne tasiemce".

ocenił(a) serial na 8
_Andrzej_

Nie da się ukryć, że serial został potraktowany jako typowa "zapchaj dziura". Namawiam więc wszystkich aby wyrazili swoje opinie na ten temat wysyłając formularz do TVP http://ww6.tvp.pl/mail/kontakt_z_tvp.html
Jak to mówią: w kupie siła:)

ocenił(a) serial na 8
_Andrzej_

a ja oglądam twin peaks kiedy chę,ponieważ mam go na kompie.

ocenił(a) serial na 10
Good_Girl_Gone_Bad

Nie wiem.
https://www.youtube.com/watch?v=swiVa2LqO04

Dialog Kyle'a MacLachlana (agent Cooper) z przebranym za kobietę... Davidem Duchovnym:
- Myślałem, że nie interesujesz się już dziewczynami.
- Może i noszę sukienkę, ale majtki wkładam po staremu, jeśli wiesz, co mam na myśli.
- Nie bardzo.
:-)

I już jest dziwnie.
Dlatego ten serial jest jedyny w swoim rodzaju.
Dlatego jest ponadczasowy.

Na osłodę obrazek z epoki:
Goodbye horses!
http://theplaylist.net/remember-late-jonathan-demme-great-video-essay-use-close- 20170426/