PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 117697
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Wielki serial, może najważniejszy w historii telewizji!!!!!!! Przerażające zakończenie, klimat, doskonała muzyka.......sprawiały że warto było czekac cały tydzień na kolejny odcinek.... :-)

użytkownik usunięty
dr_E__Brown

jej ojciec, Leland Palmer, będący pod wpływem BOBa

użytkownik usunięty

qrde no dzieki!! :P no to juz nie musze go ogladac,skoro wiem jak sie konczy.... :/ a tak bardzo chcialam :/

użytkownik usunięty

ogladaj, ogladaj... jeszcze sie nie dowiedzialas, jak sie konczy... hehe... wiesz tylko kto zabil laure, a to nei najwazniejsze

ocenił(a) serial na 10

właśnie dlatego nie czyta się forum filmu, zanim się go nie zobaczy - spojlerów tu zawsze pod dostatkiem :)

dla tych jednak, którzy nieopatrznie zajrzeli, mam pociechę. w twin peaks nie chodzi o to, kto zabił. to nie jest film kryminalny ani thriller. już sam tytuł sugeruje, że w tym jest coś innego.. klimat, ludzie, niezapomniane role lyncha czy duchovny'ego.. że tak wspomnę tylko o tych drugo- i trzecioplanowych :)

zachęcam do poznania tego serialu. tym wszystkim, którzy jeszcze nie widzieli, zazdroszczę, że są przed..

ocenił(a) serial na 8

Miałem tak samo,choć powiedzmy,że kiedy to przeczytałem nieopatrznie(jakieś tłoki na jednej ze stron w pierwszych słowach bez uprzedzenia podały jak to się kończy-a szukałem wówczas jedynie tego,ile bylo odcinków serii,już oczywiście wiem;))domyślalem się już kto zabił.Ale tak,to kto zabił wiadomo stosunkowo wcześnie.

ocenił(a) serial na 10

przecież wtek nazywa się - kto zabil to po co tu zaglądaląć/eś /:0
"zazdroszczę tym którzy są przed" dobre podsumowanie....