Wasze wrażenia po odcinku.
Moim skromnym zdaniem uważam że odcinek udany. Lubię takie klimaty , aktorsko też poprawnie. Serial ma potencjał i mam nadzieję że twórcy tego nie zepsują.
Ja również lubię takie klimaty, ale pilot jakoś do mnie nie trafił. Nie oszukujmy się- Mad Men to to nie jest, a szkoda. Odcinek jakby o niczym, oceniłbym pół oczka wyżej, gdyby nie ta idiotyczna scena przy basenie :) . Aktorsko - nie źle, nie dobrze- średnio. Za pilota dałbym 6.5/10 .
Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Aktorsko, przynajmniej w mojej ocenie, bardzo dobrze. Wizualnie też świetnie. Fabuła powoli się zacznie rozkręcać no i myślę, że będzie ciekawie ;) chciałbym tylko zwrócić uwagę, że Sopranos(dla tych co oglądali) też pierwszym odcinkiem nie powaliło, a potem było coraz lepiej i lepiej i wiadomo jak się skończyło, serial świetny ;) pierwszy odcinek jak dla mnie mocne 7/10, a nawet może 8/10
a tak konkretnie to w jakich klimatach to jest? oceans 11, soprano, breaking bad, cokowiek? mad mena nie ogladalem, maja cos wspolnego?
Nie wiem do jakiej produkcji najlepiej by było to przyrównać. Klimatycznie to chyba najbliżej do 'Człowieka z blizną' - Miami i te sprawy. Fabularnie? Nie mam pojęcia, bo główny bohater to właściciel hotelu, który ma kontakty z mafią. Najlepiej obejrzyj i sam oceń ;)