Czy uważacie, że możliwe jest, że bezimienny facet z wąsem pojawiający się w przebitkach i Holden Ford to ta sama osoba???
Nie, to seryjny morderca, którego złapali dopiero w 2005 roku (choć też początkowo myślałam że to Holden za x-lat xD)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dennis_Rader
Halo halo - wygląda inaczej bo ma dolepione wąsy itp itd ale oczy ma jego i sposb poruszania, a pozatym w serialu jest mnóstwo ukrytych szczegółów kotre dają aluzje do tego że to on.
Np. Głupi szczegół : facet z wasem przyszykowany do b6c może morderstwa w REKAWICZCE hirurgicznej pije wodę że szklanki, kamera szczególnie to pokazuje i bardzo podobna sytuacja jak Holden pije z takiej samej wode w domu w kuchni ze swoją kobieta jak rozmawiaja i też to jest pokazane dość sugestywnie, jak bym chcieli coś w ukryciu zasugerować, (małe nieznaczace szczegóły ale dają do myślenia). A POZATYM ZE WYGLADA INACZEJ TO NIEZNACZY ZE URYWKI Z FACETEM Z WASEM TO IDEALNIE TE SAME CZASY może być różnica czasowa, to raz a pozatym też szczegół, na końcu on pali rysunki niby z teczki jaka używali w FBI z morderst za które niby rzekomo siedzieli skazani a być może on jest też sprawca?, pozatym muzyka "psyho" jak tylko Holden wchodzi za kazdymm razem do pracy też daje taki hmm specyficzny nastrój, moim zdaniem mega wszysto dopracowane i przemyślane w serialu.
Pozdrawiam.
Ps.
Serial przedstawia koniec lat 70tych.
A slawetny MORDERCA Zodiak nigdy? Niezlapany grasowal w jakich latach, bo ktoś to poruszał ale niepisal lat... Pozdrawiam.
Jeśli by się zgadzalao to może zodiak to on oktorym będzie dalszy ciąg...
Ale ten koleś totalnie inaczej wygląda w ogóle inny aktor.
Wątpię w to żeby to był Holden, raczej się w jakieś Breaking Badowskie zabiegi bawić nie będą.
No niewiem, tak jak napisałem, nieupieram się ale jak napisałem, serial ma b.duzo ukrytch aluzji i sugesti, łącznie ze specyficzna muzyka która może odzwierciedlać kto kim jest. Pozdrawiam, ZOBACZYMY...
Ps.2
Odpowiednią charakteryzajacja może czynić cuda i gościa możesz nie poznać.
Panem z wąsem jest BTK czyli Dennis Rader i już zaczął zabijać. Potwierdzeniem tego jest scena, w której BTK czeka w czyimś domu i pije szklankę wody oraz się denerwuje. Scena odwzorowuje sytuacje która działa się w 1979 w domu Anny Williams, której nie zabił bo nie było jej w domu przez cały wieczór.
Absolutnie nie! Jakiego jedynego śledztwa nie pomogli rozwikłać nasi agenci FBI? Ano tego z kobietą i jej synkiem zgwałconych kijem od szczotki. Była ona przywiązana do łóżka węzłem żeglarskim, który - jak widzimy w intrze jednego z odcinków - ćwiczy mężczyzna z wąsem. A już ostateczną wskazówką potwierdzającą moje słowa jest ostatnia scena sezonu. Przecież wszystko podane jest tam jak na tacy ;) Wąsacz pali obrazki przedstawiające właśnie kobietę przywiązaną do łóżka.
dokładnie! Ja nie wiem jak ludzie oglądają ten serial i snują jakieś głupie domysły skoro kwestia faceta z wąsem przy uważnym oglądaniu jest łatwa do odgadnięcia.
Gdybyś uważnie oglądał serial wiedziałbyś, że tak nie jest, a ten wąsaty facet to Dennis Rader (BTK)
Czyli to to cała prawda?
https://www.popsugar.com/entertainment/Who-BTK-Killer-44143273
Czyli to to cała prawda?
https://www.popsugar.com/entertainment/Who-BTK-Killer-44143273
tak, Holt McCallany potwierdził to w jednym z wywiadów, że to BTK i teraz pojawia się pytanie na ile sezonów Mindhuntera (przy dobrej oglądalności) możemy liczyć, bo akcja serialu toczy się w latach 70 (pierwsze morderstwa BTK), a Radera złapano dopiero 20 lat później.