PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634404}

Mirai Nikki

2011 - 2012
7,6 6,3 tys. ocen
7,6 10 1 6286
Mirai Nikki
powrót do forum serialu Mirai Nikki

Moje ulubione anime zaraz po Death Note

ocenił(a) serial na 9
EElkom

Rowniez mi sie podoba. Nawet bardziej od DN :D Fabula - Swietna. Jest potencjal ale momentami niektorych zachowan nie rozumialem bo nawet jak na psychologiczne anime byly mocno naciagane ( scena kiedy bohater rozmawia z ojcem ktory dzgnal jego matke nozem . wygladalo to w skrocie tak : - czemu to zrobiles - bo tak - aha, wybaczam Ci. no wtf?) kreska - duzo sie skarzy ale w moj gusy trafili. Krwawe walki <3 . Duzo do pisania ale jest pozno wiec w skrocie - POLECAM BAAAAAAAAAARDZO.

krisswow

W pełni się zgadzam.
Bardzo w tym anime przyciągała mnie postać Uryuu, ciągle interesowało mnie co się z nią stanie.

ocenił(a) serial na 9
krisswow

Przyznaję, że to anime było dla mnie miłym zaskoczeniem, gdyż myślałem, że drugiego takiego (genialnego) anime jak Death Note już nigdzie nie znajdę. A tu proszę, niespodzianka! Jednakowoż uważam, że Death Note jest nie do przebicia i pozostanie on na pierwszym miejscu mojej listy na długi czas.

ocenił(a) serial na 8
Heller1304

Steins;Gate i Code Geass są lepsze imo od death note. Od Mirai Nikki to można znaleźć kilkanaście produkcji.

ocenił(a) serial na 9
wisnia1892

Nie wiem, nie oglądałem, więc się nie wypowiadam. Code Geass jest anime z gatunku mecha, a ja nie trawię specjalnie takich tytułów. Steins;Gate jest thrillerem, więc jest bliżej mojego zainteresowania.

ocenił(a) serial na 8
Heller1304

Polecam serdecznie Steins;Gate. Mirai Nikki miało największy potencjał z anime które oglądałem, jednak został on bardzo zmarnowany.