Strefa gangsterów
powrót do forum 1 sezonu

Premiera w Polsce dopiero 9 czerwca, widać, że sky nie ma u nas wielu użytkowników, albo ma ich w du...tfu, dużym poważaniu;)

Bartek_990

Ale kto produkuje ten serial? Sky czy Paramount? Obsada jest brytyjska albo irlandzka, twórca (Ronan Bennett) pochodzi z Irlandii Północnej, dwóch (z czterech) reżyserów to Brytyjczycy a jeden Irlandczyk, ale Filmweb informuje, że to produkcja USA. Zatem rzecz realizowana za pieniądze amerykańskie a dystrybucja Sky prawdopodobnie tylko na rynek brytyjski i może irlandzki. W Stanach dystrybucja zapewne poprzez CBS a w Europie może przez platformę Showtime.

ocenił(a) serial na 8
per333

Serial produkuje Paramount, ktory posiada własną platformę Paramount + gdzie co tydzień wlatują nowe odcinki. Trudno żeby oddali od razu innym serwisom jeden ze swoich flagowych produktow.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
wroblewski_1973

Nie wiem dlaczego podajesz tutaj adres strony ?  Za chwilę zostanie zablokowana. Jeśli ktos chce, to znajdzie.

savino

Co najwyżej to komentarz będzie zablokowany/usunięty, a nie sama strona. Powiem więcej: nie ma oficjalnych napisów ani lektora na ten moment, dodatkowo nikt fanowsko nie tłumaczy napisów. Zatem w/w strona z filmami ma napisy wygenerowane przez AI i polskie audio bazuje na badziewnym tłumaczeniu, więc przestrzegam mniej doświadczonych użytkowników, aby nie gwałcić swoich oczu i uszu. Tego typu strony często i gęsto wrzucają napisy z translatora lub AI właśnie i wrzucają jak najszybciej bez żadnej korekty, aby żerować na - nie oszukujmy się - naiwniakach. Poczekajcie na oficjalną polską dystrybucję, a od tego macie fajną bazę UPFLIX co gdzie jest dostępne. Ewentualnie zawsze można sobie coś pobrać z sieci i oglądać po angielsku, jak ktoś jest zaznajomiony dobrze z tym językiem. Tyle ode mnie.

ocenił(a) serial na 7
GrandFan

Mądrego to warto przeczytać!

ocenił(a) serial na 10
savino

zablokować to sobie możesz mózg ... ha ha ha najwyżej komentarz usuną

wroblewski_1973

Możesz idioto nie podawać takich stron na forum? Myślisz troche?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bartek_990

Obejrzałem cały sezon 1 i warto poczekać