PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28794
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Ile Brooke miała już mężów , kochanków i itp. itd. ?
Zna ktoś może imiona wszystkich .??

LegallyBrunette

Pierwszy maz: Eric Forrester, ojciec Ricka i Bridget, potem jeszcze raz będzie jej mezem (2005-2006)
Drugi maz: Ridge Forrester, z ktorym bedzie miala syna Ridge'a Juniora, jak do tej pory wzieli slub 4 razy (nie liczac ucieczek sprzed oltarza itp)
Trzeci maz: Thorne Forrester
Czwarty maz: Whip Jones
Piaty maz: Nick Marone
Pozostale zwiazki: Dave Reed, Connor Davies, James Warwick, Grant Chambers, Deacon Sharpe (biologiczny ojciec Hope) oraz Andy Johnson, ktory ja... zgwalcil! Razem 11 na 21 lat serialu. Wychodzi prawie 1 inny na 2 lata...

Harry_28

O Matko . !

Dużo tego ...!

Wielkie dzięki .;]

LegallyBrunette

a moze tak chronologicznie?:> ]:->

to wredne, ale naprawde chciałabym wiedziec jak to bylo po kolei...

użytkownik usunięty
Wilma_2

Najpierw był chłopak, policjant (czy tam ochorniarz) Dave Reed. A potem... może ktoś inny ci napisze.

Moge pomylic kolejnosc ale to mniej wiecej tak:
1. Dave Reed (zareczeni)
2. Connor Davis (romans)
3. Eric Forrester (malzenstwo, 1991-1993, dzieci: Rick i Bridget)
4. Ridge Forrester (malzenstwo, 1994-1995)
5. James Warwick (zareczeni)
6. Grant Chambers (malzenstwo, 1996-1997)
7. Ridge Forrester (malzenstwo, 1998)
8. Thorne Forrester (malzenstwo, 2001)
9. Deacon Sharpe (romans, dziecko: Hope)
10. Whip Jones (malzenstwo, 2002, chyba nie spali razem)
11. Ridge Forrester (malzenstwo, 2003-2004, dziecko: Ridge Junior - R.J.)
12. Eric Forrester (malzenstwo, 2005-2006)
13. Nick Marone (malzenstwo, 2006-2007)
14. Andy Johnson (gwalt, nie wiem czy ona go podrywala lub flirtowala)

Obecnie jest chyba z Nickiem znowu. Jak mozna policzyc za maz wychodzila 9 razy za 6 mezczyzn a i tak nie wszystkie jej dzieci sa ze slubnego loza. Chcialem jeszcze dodac ze te lata przy malzenstwach to sa lata z emisji serialu a nie z czasu akcji ktory chyba nie jest do konca okreslony jesli np. Bridget rodzi sie w 1992 a 10 lat pozniej gdy rodzi sie Hope jest juz po rozwodzie i zaczyna studia a Erica corka Sheili w 1998 ma 4 lata a w 2002 juz 16.

użytkownik usunięty
Harry_28

Obecnie jest z Ridgem, nawet prosiła go, żeby za nią wyszedł, ale nie wiem czy się zgodził. Choc ona i tak ma taką "miłosną huśtawkę". Raz chce Nicka, raz Ridge'a. Nick to po Ridge'u jej druga licząca się miłośc, nie taki byle kto. Aktor który go gra doszedł do obsady w 2003 roku, czyli w tym, który niedawno zaczęła emitowac TVP.

Przez to, że Nick jest drugą wielką miłością w życiu Brooke, co jakiś czas w odcinkach serialu pojawia się nudny trójkąt miłosny Ridge-Brooke-Nick. No, raz można to było zobaczyc... ale patrzec kilka razy jak Brooke nie może zdecydowac się między Nickiem, a Ridgem ? Żałosne ! (i powtarzany wątek)

spoko, dzieki :)
a tak w ogole to przegladałam filmiki z youtube i trafiłam na np. slub Taylor z Nicka etc i dlatego mam pytanie w jakich latach oni byli małzenstwem. podobno Nick był tez mezem Bridget, kiedy?

użytkownik usunięty
Wilma_2

Taylor i Nick byli małżeństwem od 2007 roku aż tak gdzieś do tego. Teraz walczą o prawo do opierki nad swoim dzieckiem.

Nick i Bridget byli małżeństwem... hmmm... nie wiem. Pewnie od 2005 do 2006, albo w 2005. Tego nie jestem pewien.

Nick i Bridget wzieli slub we wrzesniu 2005 gdy Bridget odkryla ze spodziewa sie dziecka. Byli malzenstwem do czasu gdy Bridget poronila w lutym 2006 i zdala sobie sprawe ze Nick kocha jej matke. W obecnie emitowanych odcinkach w USA Bridget probuje na nowo odzyskac Nicka (kurde zrobili z Bridget druga Brooke - zupelnie zmarnowali to co wczesniej stworzyli z Jennifer Finnigan ze Bridget byla jedyna normalna bohaterka w kwestiach uczuciowych). Z Taylor Nick byl od maja 2007 do stycznia 2008.

Harry_28

własnie to jest straszne, bo naprawde lubiłam postac wykreowana przez aktorke grajaca Bridget (Jennifer). dlatego dobrze ze w momencie kiedy Bridget była z Nickiem grała ją juz inna aktorka. Jakos mniej boli;]

LegallyBrunette

Zapraszam na Największe Polskie Forum serialu „Moda na sukces”:
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Zagłosuj w ankietach, weź udział w dyskusji, podziel się z nami swoją opinią.
Znajdziesz u nas galerie zdjęć, poznasz sylwetki postaci, oraz biografie Twoich lubionych aktorów z B&B .
Dowiesz się co nas czeka za nie długo w odcinkach na TVP1.
Przegapiłeś jakiś odcinek na TVP1 u nas możesz nadrobić zaległości.
Zobaczysz również bieżące odcinki z kanału CTV i ZDF.
Oglądasz inne seriale polskie lub zagraniczne zajrzyj do nas http://modanasukces.boo.pl/Forum/
rozmawiamy nie tylko na temat Mody na Sukces.
Jeszcze raz Serdecznie Zapraszam
Czekamy na Ciebie z niecierpliwością.
PS. Forum przeniesione z modanasukces.xad.pl