To badziewie zmienia w czasie wakacji porę emisji na 17:30. Nie zapomnijcie drodzy fani tego żałosnego szajsu ogladać bo nieobejrzenie choćby jednego odcinka zostawi was w głebokim stanie niewiedzy i nie będziecie wiedzieć o co w nim chodzi. Jesli wy postepujecie tak samo jak postacie w tym dnie (każdy z kiażdym: matka z zięciem, ojciec z córką itd.) to serdecznie wam współczuje
heheh po co piszesz cos takiego ,na forum fanow mody na sukces... wogole co tu robisz, jak Ci sie cos nie podoba w tym serialu to nie ogladaj a nie rzuczasz jakies glupie texty, spadowa stad
Zdarzają się i tacy fani, którzy ten film ubóstwiają, ale nie wydaje mi się żeby było ich dużo. Ja np czasami oglądnę sobie odcinek i już mam na zapas na miesiąc, bo w takim czasie u nich niewiele się zmieni. Można tak robić z większością tasiemców. To jest bardziej ekonomiczne: mniej czasu się zużywa, a tyle samo się wie.
Ewentualnie można sobie z góry poczytać, co się stanie (kto z kim i dlaczego). http://www.filmweb.pl/topic/616644/Spoiler%21+A+w%C5%82a%C5%9Bciwie+ca%C5%82a+hi storia+z+g%C3%B3ry..html
Masz rację, film nie jest ambitny, ale każdy też czasami chce się oderwać od rzeczywistości. Można np oglądać tasiemce, ćpać, albo się upijać, albo jeszcze coś innego. Co kto woli. Rzecz gustu, czasu i możliwości.
Pozdrawiam
Ja Modę na Sukces oceniłem na 2, ale podobają mi się te dyskusje fanów serialu o tym, co się stanie niedługo itp. Dzięki nim świat jest ciekawszy :-).