PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Wszystkie seriale oglądałem od początku, dextera, house'a, spartacusa. Także modę na sukces również należy, żeby nadgonić to co było :D

skt84

mam nadzieję że żartujesz

jogowafel

to jest ~ 2660 godzin, czyli zakładając, że dziennie obejrzysz 7h, to wychodzi okrągły rok... życzę miłej emerytury w takim razie =)

ocenił(a) serial na 1
skt84

to kreca od mojego urodzenia.. masakra jakas;)

skt84

Chłopie, prędzej ci się komputer zepsuje niż ściągniesz wszystkie odcinki tego ''Arcy-serialu'' ;)

ocenił(a) serial na 1
skt84

Ominiesz 100 odcinków i będziesz wiedział co jedli na śniadanie dzień wcześniej, masło maślane w długoterminowym wydaniu :)

ocenił(a) serial na 1
BRZYDAL_

powodzenia...miło było cię poznać :D

ocenił(a) serial na 1
skt84

http://isohunt.com/torrents/?ihq=Bold+and+the+Beautiful prosze, musisz miec tylko z 500GB wolnego miejsca na dysku (mp4), przy normalnej wersji .avi zakladajac, ze bedzie ona miala 300-400MB troche wiecej;)

ocenił(a) serial na 2
LUFTWAFFE

O matko! Czy jest ktoś kto dokonał tego i ściągnął wszystko? A jeszcze lepiej... Obejrzał???

ocenił(a) serial na 1
skt84

szkoda mi miejsca na dysku:D ale do odważnych świat należy:D

ocenił(a) serial na 3
LUFTWAFFE

Dzięki za linka, postaram się ściągnąć wszystkie. Ściągnąłem jeden (03-15-2010) ale jest w oryginale, bez lektora.

skt84

mój kolega to ma w wersji RMVB.
Po 70MB około ma każdy :)
Ale nie wiem czy zgodzi sie wrzucić do neta... on jest fanatykiem serialu

skt84

Zazdroszcze Ci determinacji, chlopie. Ja bym predzej zdecydowala sie skoczyc na bungee, niz podjac sie takiego wyzwania...

ocenił(a) serial na 1
skt84

Są o wiele dłuższe tasiemce, jeden bodajże ma 2 razy więcej odcinków. Za niego się weź:P

ocenił(a) serial na 1
skt84

niezła prowokacja. ponabierałeś debili