Wszystkie seriale oglądałem od początku, dextera, house'a, spartacusa. Także modę na sukces również należy, żeby nadgonić to co było :D
to jest ~ 2660 godzin, czyli zakładając, że dziennie obejrzysz 7h, to wychodzi okrągły rok... życzę miłej emerytury w takim razie =)
Ominiesz 100 odcinków i będziesz wiedział co jedli na śniadanie dzień wcześniej, masło maślane w długoterminowym wydaniu :)
http://isohunt.com/torrents/?ihq=Bold+and+the+Beautiful prosze, musisz miec tylko z 500GB wolnego miejsca na dysku (mp4), przy normalnej wersji .avi zakladajac, ze bedzie ona miala 300-400MB troche wiecej;)
O matko! Czy jest ktoś kto dokonał tego i ściągnął wszystko? A jeszcze lepiej... Obejrzał???
Dzięki za linka, postaram się ściągnąć wszystkie. Ściągnąłem jeden (03-15-2010) ale jest w oryginale, bez lektora.
mój kolega to ma w wersji RMVB.
Po 70MB około ma każdy :)
Ale nie wiem czy zgodzi sie wrzucić do neta... on jest fanatykiem serialu
Zazdroszcze Ci determinacji, chlopie. Ja bym predzej zdecydowala sie skoczyc na bungee, niz podjac sie takiego wyzwania...
Są o wiele dłuższe tasiemce, jeden bodajże ma 2 razy więcej odcinków. Za niego się weź:P