No sorry, ale ten serial ma już swoje lata, a poza tym mają dziwny sposób nagrywania ( no wiecie tak dziwnie sie ogląda... technika nagrywania o!) i nie wiem jak można to puszczać. Oni mają w ogóle jeszcze jakieś pomysły!!??
Ten serial to opera mydlana, więc będzie leciał tak długo, póki będzie miał dobrą oglądalnośc. A sposób nagrywania może wydaje ci się dziwny, bo jest mocno przestarzały. Tak samo nagrywane były opery mydlane w latach 50, Moda jest nagrywana w przestarzałym stylu oper mydlanych lat 50.
Sorrry za wyrażenie, ale to najbardziej popierdolony serial jaki kiedykolwiek widziałem
Hmmm... gdybyśmy mieli kilka innych równie dziwnych soap oper, byłoby dyskutować o tym która ma najbardziej pokręcony scenariusz. Niestety (chodź może to i dobrze?), mamy tylko jedną obecnie soap operę, więc to jej można przypiąc etykietkę "najgłupszego serialu". Ale przypuszczam, że są jeszcze bardziej psychiczne produkcje i "Moda..." plasuje się pewnie na 3 miejscu.
W końcu dla mieszkańców za Morzem i Oceanem to chleb powszedni. Możemy jedynei się zatstanawiać co jest bardziej idiotyczne: "Klan" czy "Złotoposlcy".
Zarówno Klan, Złotopolscy i Moda na sukces to seriale, które z pewnością nigdy nie przypadną mi do gustu...
Heh,moja babcia uwielbiała to oglądać do obiadu i wtedy wszyscy musielismy zachowywać się cicho i nic nie mówic,no bo przecież Ridge rozmawiał z Brooke!A tak swojadrogą to te postaci w tym serialu są tak nierzeczywist ei karykaturalne,że głowa boli...Gdyby taki Ridge po raz 8340000 razy przychodził i przepraszał mnie za zdradę i mówił że mimo wszystko kocha tylko mnie,to bym go wywaliła na zbity pysk!