PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28794
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

No sorry, ale ten serial ma już swoje lata, a poza tym mają dziwny sposób nagrywania ( no wiecie tak dziwnie sie ogląda... technika nagrywania o!) i nie wiem jak można to puszczać. Oni mają w ogóle jeszcze jakieś pomysły!!??

użytkownik usunięty
P_Halliwell

Ten serial to opera mydlana, więc będzie leciał tak długo, póki będzie miał dobrą oglądalnośc. A sposób nagrywania może wydaje ci się dziwny, bo jest mocno przestarzały. Tak samo nagrywane były opery mydlane w latach 50, Moda jest nagrywana w przestarzałym stylu oper mydlanych lat 50.

:/ O rany... Ciekawe ile to zajmie!? Jeszcze 10lat? Może 15?

ocenił(a) serial na 1
P_Halliwell

Sorrry za wyrażenie, ale to najbardziej popierdolony serial jaki kiedykolwiek widziałem

ocenił(a) serial na 1
Mariusz005

Hmmm... gdybyśmy mieli kilka innych równie dziwnych soap oper, byłoby dyskutować o tym która ma najbardziej pokręcony scenariusz. Niestety (chodź może to i dobrze?), mamy tylko jedną obecnie soap operę, więc to jej można przypiąc etykietkę "najgłupszego serialu". Ale przypuszczam, że są jeszcze bardziej psychiczne produkcje i "Moda..." plasuje się pewnie na 3 miejscu.
W końcu dla mieszkańców za Morzem i Oceanem to chleb powszedni. Możemy jedynei się zatstanawiać co jest bardziej idiotyczne: "Klan" czy "Złotoposlcy".

akira894

Zarówno Klan, Złotopolscy i Moda na sukces to seriale, które z pewnością nigdy nie przypadną mi do gustu...

użytkownik usunięty
P_Halliwell

Heh,moja babcia uwielbiała to oglądać do obiadu i wtedy wszyscy musielismy zachowywać się cicho i nic nie mówic,no bo przecież Ridge rozmawiał z Brooke!A tak swojadrogą to te postaci w tym serialu są tak nierzeczywist ei karykaturalne,że głowa boli...Gdyby taki Ridge po raz 8340000 razy przychodził i przepraszał mnie za zdradę i mówił że mimo wszystko kocha tylko mnie,to bym go wywaliła na zbity pysk!

P_Halliwell

No czytałam,że jeszcze około 1500 tys odcinków. Masakra. W Ameryce leci 5000tysięczny odcinek a u nas chyba 4000.