PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Dlatego,że bezsensy wyglądają, jak bezsensy,a nie udają realizm.Patrząc, na tło i akcje, od razu
zaniża się poziom i patrzy się, z przymrużeniem oka-tak jakbym oglądał, jak ktoś gra, w sims 2. A
w polskich serialach próbują udawać realizm,przy takich samych bezsensach i
przekoloryzowaniu, co czyni je, od razu odpychającymi-co najmniej.

ocenił(a) serial na 10
920

Tu, to bardziej przedstawienie teatralne,niż film i to jest najlepsze!Wiadomo, że w teatrze nie przedstawią wszystkiego idealnie,tu jest,tak samo i wiem że to przedstawienie, a nie film-dlatego jest dobre.

920

Poczytaj sobie czym są amerykańskie soap opery. Wbrew pozorom Moda na Sukces nie jest jakimś dziwolągiem.

użytkownik usunięty
920

W modzie na sukces, nie wiadomo nigdy o co chodzi...

ocenił(a) serial na 10

Ja tam lubię modę, na sukces. Fajnie, tak sobie pooglądać, a to, że nie wiadomo o co chodzi, bo nie oglądało się 100 poprzednich odcinków, to dodaje modzie szczyptę tajemnicy.

920

Zgadzam się, że jest lepszy. Na modzie można się naprawdę czasami pośmiać. To świetna komedia :)

ocenił(a) serial na 10
Damx123

Dokładnie.

użytkownik usunięty
920

No śmieszne to to jest, ale każde g......., komedia itp. Ma swój koniec ;-). A to ma 6000 tys. odcinków, które odc nr.pierdyliard są nied o zniezniesienia!

ocenił(a) serial na 10

Moda na sukces, dla młodych pokoleń, jest jak kostka Rubika. Jedynie ci co całość obejrzeli jakoś się, w tym łapią, a ja nawet nie próbuje, po prostu, gdy to oglądam, co się rzadko zdarza- nie traktuje mody jak serialu, bo każdy odcinek, który oglądam, to i tak coś innego.

920

i tak nie rozumiem twojego rozumowania :P

ocenił(a) serial na 10
Tomalizm

Każdy odcinek, to oddzielne przedstawienie teatralne.

920

możliwe, ja tylko wiem ze jak widziałem 1 odcinek to mi się zygać chciało :D, a co tylko przełączam kanał to słyszę tylko Brook wychodzi za tego, Ridge za tamta itp. itd ( podobno tam już każdy z każdym :) ) dla mnie to "troszeczkę" za długie flaki z olejem xD

ocenił(a) serial na 10
Tomalizm

Taka sodoma, na kółkach.

ocenił(a) serial na 10
Tomalizm

Faktycznie, to, jest nudne.