PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28797
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Jak można oglądać ten serial to chyba największy kicz wszech czasów.Gorszego serialu chyba już nie ma!!!!

marina681

jestem ciekawa czy ogólnie obejrzałaś choć kilka odcinków czy po prostu twierdzisz tak na podstawie tego, iż często się z tego serialu nabijają i ma bardzo dużo odcinków?? bo wg mnie ten serial może nie jest rewelacyjny ale jest fajny!.........

22madzia221

Szczerze mówiąc strach się przyznać ale obejrzałam półtora odcinka i stwierdza że to jest kicz ale dałabym 1/1000 bo jest tam jeden nawet ładny młody aktor.

marina681

Nic nie trwa wiecznie prócz "Mody na Sukces" haha;)
Prawie wszystkie babcie mieszkające na mojej ulicy to oglądają w tym dwie moje ;)
1/10000000000000000000000000000000000000000000000000000..................

rozyczka18_34

o to współczuje ja mam w domu wielbicielkę tego serialu TO HORROR w biały dzień oglądając to można dostać zawału ,zmartwychwstać i oglądać nadal ten serial za 50 lat (kicz) !

marina681

fajnie, że to ogłosiłaś bo myślę, że przedtem nikt nie zauważył iż moda na sukces to absurd i kicz. informacja godna uwagi!

co prawda prawie wszystkie tematy na forum są prześmiewcze, jest jakieś milion miejsc w necie gdzie ludzie zajmują się wyśmiewaniem MNS i trudno znaleźć osobę przed 60tym rokiem życia, która to ogląda i traktuje poważnie, ale zawsze warto przypomnieć światu o tym co wiedzą tylko nieliczni. Zrozum jednak, że wielu ludzi ogląda ten serial żeby się pośmiać, a starsze panie się nie opamiętają, bo są starsze i to ich jedyna rozrywka. więc nie apeluj, bo nie ma do kogo bowiem oglądacze Mody to albo prześmiewcy albo staruszki. o tym, że to kicz i absurd wie cały świat, a żarciki z MNS mają długą brodę. Ale uwierz warto czasem zerknąć, to naprawdę jest zabawne. ja tam lubię czasem się uśmiać z MNS. musisz tylko zacząć dostrzegać absurdy. polecam <3

marina681

moim zdaniem ten serial to jedna wielka pomyłka, co tu mówić..
sztywność, żenada, kicz, fabuła o której szkoda gadać, poza tym zero jakiejś nowości w tym wszystkim, zresztą nie ma co się dziwić skoro to ,,coś" ma już tyle odcinków. Jednym słowem dno.

Jest to moje zdanie, nie wiem kto to jeszcze ogląda, ale wiem, że nie są to młode osoby.

tak rzeczywiście, czasem można się pośmiać, najbardziej rozwala ,,miłość" w tym serialu, to jest coś najśmieszniejszego, a zarazem najbardziej żenującego.

Nienawidzę tego serialu, ale rozumiem, że ktoś go lubi, co dla ,,antyfanów" jest na prawdę dziwne....

użytkownik usunięty
LiLia_97

A ja lubię ''Modę''! Mimo, ze doskonale zdaję sobie sprawę jakiej rangi jest to rozrywka.;) Niestety rzadko mam okazję oglądać ale, gdy już mi się to zdarzy- relaksuje mnie- rozśmiesza sztucznością, patosem i aktorstwem ,,na wyżynach'' lub po prostu dobrze mi się na tym śpi.;)
Zauważyłam też ciekawą prawidłowość- co poniektórzy anty-fani zaskakująco dobrze orientują się w wątkach...dużo lepiej niż ja ;P