Jak JEDNYM słowem można określić Brooke?
1.lafirynda
2.dziwka
3.zdzira
4.ladacznica
5.nimfomanka
Życzę udanej zabawy:)
aha, niech będzie wywłoka...wymyślajcie następne, mogą być i muszą być oryginalne i pospolite
Pierwsza cztery punkty to chyba właściwie to samo xD No, ale na pewno punkty 2, 3, 4 to jest to samo xD Bruk to dziwka, ździra i ladacznica (czyli dziwka) xD
wiesz, to jest wprawdzie to samo ale ja chcę wiedzieć, ktore pasuje do niej najbardziej:)
tej nimfomance to chyba nikt nie dorówna....ciekawe, jaką ma opinię wśród znajomych...a jej dzieciom to współczucia :)
dupodajka? dobre! nawet o tym nie pomyślałem! więc może tak:
Brooke to dupodajka,
daje dupy za dwa jajka!
buhahahahahahahhahahaha
szlampa od "die shlampe" nie wiem jak to sie pisze ale po niemiecku znaczy dziwka,latarnica,drogówka itd.
wiecie, jakie przepisy zna Brooke?
Brooke zna dwa przepisy: na kruchą babkę i na dziecko
na dziecko: na kruchą babkę:
25 dag młodości; Bierzesz dwa jajka
25 dag namiętności; Jednego banana
2 jajka; Babkę na kolana
2 kolana Tak długo się rucha
Aż będzie krucha!
Uciera się do rana,
Czeka, aż powstanie piana,
Zostawić na 9 miesięcy
I kupić wózek dziecięcy.
buhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
sory, coś sie pomieszało:
na dziecko:
25 dag młodości, 25 dag namiętności, 2 jajka, 2 kolana
Uciera się do rana; Czekać aż powstanie piana; Zostawić na 9 miesięcy; I kupić wózek dziecięcy!
buhahahahahahaha
na kruchą babkę:
Bierzesz dwa jajka; jednego banana; babkę na kolana, tak długo się rucha ąz będzie sucha!!!
buhahahahahahahhahahaha
Hehe ;) Niezłe te Wasze określenia dla Brooke ;) A ja mam jeszcze jedno, bo chyba go tu nie było... Tak więc, jak moja babcia ogląda "Modę" i widzi jak Brooke robi te jakieś swoje machlojki, to tak siedzi i po cichutku mówi: "A to suka...a to suczysko" ;D Strasznie jej nienawidzi ;)
Więc kolejne określenie to suka-suczysko ;)
świetnie! za to moja babcia tego nigdy nie widziała wprawdzie, ale na takie kobiety mówiła "a to cipisko"!
moja 16-letnia sąsiadka za dużo ogląda chyba "Mody na sukces" bo wołają za nią "tirówka" albo "strażniczka lasu" :D
zdzira jest idealne ale jest do zdecydowanie pochwała!! zdziry są fajne, leją na system i robią co chcą!! zdziry górą!!!!!