PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28800
4,8 5 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

W amerykańskich odcinkach, Brook aktualnie zdradza Ridge`a z jego własnym synem -
Thomasem. Naprawdę

ocenił(a) serial na 1
bane4

Jakoś mnie to nie dziwi...

bane4

Tak wiem :)
Czytałem :)
Fajnie co?
Będzie ubaw..
Stefka dostanie szału :D

ocenił(a) serial na 10
Damx123

Ta Brooke to naprawdę, rekordzistka Guinessa

ocenił(a) serial na 10
bane4

Dzięki za tą wiadomość xd

ocenił(a) serial na 10
pizdak

Brook jeszcze się przespała z chłopakiem Hope (córka Brook i Deackona - byłego męża Briget, też córki Brook)

bane4

Dokładnie :)
Ale to była niby pomyłka...
;)
Chociaż to trochę absurd no ale byli przebrani ....ale to i tak absurd ale ten serial właśnie tak ma :)
I to jest śmieszne,kocham modę na sukces!

Damx123

ChybA nie ma juz faceta którego Brook nie przeleciała

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

Swoich synów nie przeleciała:P

bane4

Jeszcze...

ocenił(a) serial na 1
scarsick

A co za problem - za jakieś 200 odcinków, może się okazać, że nie są jej synami to i za nich się zabierze. W końcu nie ma moralnych przeszkód ;)))))

ocenił(a) serial na 10
akira894

Przecież ich urodziła

ocenił(a) serial na 1
bane4

A kto powiedział, że w scenariuszu nie okaże się, że ktoś je zatłukł po urodzeniu i podłożył jej placebo z sierocińca ;d;d;d;d

ocenił(a) serial na 10
bane4

Niedługo pewnie Brook zajdzie w ciąze z thomasem pewnie

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

Czyli 6 dziecko? Współczuje dziecku

bane4

Brook powina otowrzyc agencje towarzyszką

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

Mówcie co chceta, ale trzyma się jak na swoje 50 lat

bane4

A czy czasami Taylor przez przypadek nie urodziła jako surogatka dziecka Brook? To by dawało łączną liczbę siedmiorga bachrów.

ocenił(a) serial na 10
HEFE

Tak, ale to było 6 dziecko Brook.

ocenił(a) serial na 10
bane4

Trzeba doliczyc poronienia, czyli wychodzi, że była około 23 razy w ciąży

ocenił(a) serial na 10
KMC

Brook miała tylko jedno poronienie jak pierwszy raz była w ciąży z Ridge`m

lukasz16

Hahaha :)
Dobre

bane4

Cała przyjemność z oglądania serialu poooszła! Przez te spojlery,nie róbcie mi tego nigdy więcej!;P

ocenił(a) serial na 10
autumn13

Taa, nikt nie zmusza do czytania:)

ocenił(a) serial na 10
bane4

Czekam na ten odcinek w Polsce. Kocham Modę na sukces

ocenił(a) serial na 10
Diretto

Od września 1 odcinek dziennie:(

ocenił(a) serial na 1
bane4

hmm a to dziwne

ocenił(a) serial na 5
bane4

i tak sie wlasnie rodza plotki. Brook nie zdradzila Ridge z Thomasem. Oboje wyladowali na bezludnej wyspie, Brook straciwszy nadzieje znalazla jakies dzikie jagody i je zjadla. Thomas widzac ze Brook nic sie nie stalo rowniez je zjadl. Okazalo sie ze te jagody spowodowaly halucynacji. Po powrocie do domu Brook nic nie pamietala. Stephanie widzac ten fakt, wykorzystala ta sytuacje i zaproponowala Thomasowi jej 25% udzial w Firmie wzamian musi tylko powiedziec ze Brook go wykorzystala. No i tak z brook zrobili poraz kolejny wariatke. Ridge odszedl od Brook i wrocil do Tyler ktora pare dni pozniej chciala sie juz z nim chajtac. Naszczescie Thomas po namowie Dayzee wyznal cala prawde i do slubu nie doszlo. Ridge wrocil do Brook i watek sie skonczyl...

ocenił(a) serial na 10
Bee_Jay_2

Halucylogenne jagody nie sa wyjaśnieniem. Bo równie dobrze może doszło do zdrady, a z racji z tego że nic nie pamięta - to ją po części ratuje. Jak przespała się z Olivierem (chłopak Hope - córki Brook i Deackona) to też zrobili ja świętą, bo to było niby przez przypadek bo oboje mieli maski;-) Jagody tylko pośrednio ją tłumaczą.

ocenił(a) serial na 10
bane4

A Ridge głupi, że jej ciągle wybacza. Zawsze byłem za tym, aby był z Taylor

ocenił(a) serial na 5
bane4

ze co, Brook i Oliver!!! Myslalem ze tam do niczego nie doszlo. Kurcze tam to sie dzieje!!! Moim zdanie Ridge powinien zostac z Logan. Ja Tyler jakos nie lubie. A poza tym ona wyglada jak jakas lalka. te wary powiekszone, wszedzie botox... katastrofa...

ocenił(a) serial na 10
Bee_Jay_2

Tu nie chodzi o wygląd, tylko o osobowość. Zapewne gdyby nie "śmierć" Taylor to zapewne Ridge nadal byłby z nią. A Brook znana jest z tego, że każdego zdradzała

ocenił(a) serial na 5
bane4

moze i masz racje ale co ma ta biedna Brooke zrobic jak non stop kolo niej kreca sie jacys faceci. Problem tu jest raczej nie taki kto jak wyglada czy kto kogo zdradza. Denerwujace w tym wszytskim jest postac Ridge ktory nie umie sie zdecydowac z kim byc. Do tego jeszcze dochodzi ta pierdzielnieta Stephanie ktora zawsze uwielbia mieszac... co ty na to bane4

ocenił(a) serial na 10
Bee_Jay_2

Stephanie choć jest denerwująca to wg. mnie jest bardziej pozytywniejszą postacią niż Brook. Brook jest niczym serialowa prostytutka, bo co to za kobieta która przeleciała każdego (prawie) Forrestera. Osobiście kibicuję za tym aby Brook była z Nickiem. Masz rację, że wszystkiemu winien jest Ridge, poniważ on lubi być w centrum uwagi zwłaszcza jeśli chodzi o Brook i Taylor

ocenił(a) serial na 6
bane4

A czy Thomas nie jest synem Taylor? Bo już się pogłubiłem...

ocenił(a) serial na 10
bunttogrunt

Tak Thomas jest synem Taylor

bane4

Nie wiem czy to ma być dla mnie szok czy nie bo po tym serialu można się wszystkiego spodziewać :)