Ale jednak oglądalność jest duża - gdyby nie była to już dawno serial zostałby zdjęty z anteny a nie dalej kręcony, od 1987 roku.... Ludzie lubią to oglądać. I lubią oglądać różne sensacje, dziwne sytuacje. Emisji doczekał się w prawie 100 krajach.
I nie ma co się śmiać, bo polskie seriale też już dawno przekroczyły tysiąc odcinków i gonią Modę. Jak się skończą pomysły to też będą wątki z dziwnymi romansami. Już są, nie wiadomo z kim dziecko, dziesięciu kandydatów itp :P
Dla mnie nie jest to arcydzieło ale od dziecka spoglądam od czasu do czasu, nawet mnie ciekawi. Wystawiłam opinię "niezły". Tak po środku między nieporozumieniem a arcydziełem. Nie da się zaprzeczyć, ten serial to w pewnym sensie fenomen, przyciąga do ekranu tylu ludzi na całym świecie. To się im podoba jak widać.
Mnóstwo ludzi krytykuje, a po kryjomu regularnie oglądają ;)
Ja "Modę.." lubię, choć za serial wysokich lotów go nie uważam. Mieszkam za granicą i tutaj jesteśmy o wiele odcinków do przodu. Teraz rywalizacja o faceta przeniosła się z trójkątu Brooke- Ridge- Taylor na trójkąt Hope-Liam-Steffy :)
"Teraz rywalizacja o faceta przeniosła się z trójkątu Brooke- Ridge- Taylor na trójkąt Hope-Liam-Steffy :)"
Ta rywalizacja przechodzi z pokolenia na pokolenie xD
Moim zdaniem najdłużej serial powinien trwać maks 1000 odcinkuw dla mnie nie za mało ani za dużo tak żeby dożyło się obejżenia Finalnego odcinka Elif ma 940 i dla mnie jest ok ale ta zmiana aktoruw jest tak szybka w poruwnaniu do mody że mnie to wkuża wsumie przeliczając na odcinki jak z mody jest 1840 odcinkuw jeśli by je podzielić na 20 minut wtedy wydaje się dużo troche dobrze że zakończyli każdy dobry serial musi się kiedyś skończyć