Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28815
3,5 4 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Czy wiecie, że różnica wieku pomiędzy ojcem czyli Erykiem Forresterem a jego synem Ridge'em wynosi tylko 8 lat! Pierwszy urodził się w 1944, a drugi w 1952 roku.

ocenił(a) serial na 3
endrju_p_2

Wielkie brawa dla mojego starego.

endrju_p_2

wiedziałam o tym :D
słyszałam że Eryk musiała specjalnie farbować włosy na siwo aby zwiększyć różnicę wieku :P

22madzia221

"Jackie" jest tylko 5 lat starsza od "Nicka" (dl niezorientowanych - matka i syn).

A najlepsze jest to, że... Wiecie, że w Stanach jest inny serial, Young & Restless (u nas kiedyś pokazywał go Polsta jako "Żar Młodości"), "bliźniaczy" do B&B, tj. rozgrywający się w tej samej rzeczywistości, czasem postacie przechodza z jednego do drugiego? Np. ostatnio u nas do "Mody..." przeszła Ashley, która latami była jedną z najwazniejszych postaci w Y&R, nawet wspominała wydarzenia z tamtych akcji (skrobanka której się poddała i bardzo potem cierpiała, nieudane małżeństwa). Zmierzam do tego, że w Stanach jakoś na początku kwietnia pokazał się tam Eric III, syn Becky i Deacona, którego Amber niegdyś chciała sobie przywłaszczyć, pamiętacie? I miał na oko 12-13 lat. A on przecież jest... starszy od bliźniaczek ;] Tj. urodził się wcześniej od nich. A przecież Phoebe u nas w Polsce, w odcinkach z 2007 r. ma prawie dwadzieścia lat, jest całkiem dorosłą panną.

Hardkor, prawda? ];->

Awdar

no tak xD bo ogolnie w serialach wszyscy tak szybko dorastaja ze az traci sie kontrole xD