PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Ogląda ktoś może ten serial na niemieckim kanale ZDF? Jeśli tak ,to nie wiecie z którego roku puszczane są tam odcinki? Mi się wydaje, że przynajmniej z 7 lat nowsze niż u nas:)!

ocenił(a) serial na 10
katasia1

Ja nie ogladam, aczkolwiek u Niemcow Moda na sukces zadebiutowala juz w kwietniu 1988 roku, wiec odcinki tam emitowane nie powinny byc wiecej niz kilka miesiecy za tymi z USA.
Nie moga byc za to 7 lat nowsze. U nas sa emitowane odcinki z 2001 roku, u Niemcow prawdopodobnie z 2007.

ocenił(a) serial na 1
katasia1

nie u nich są z 2005 roku. leci codziennie o 11.35 ;) [lol]

ocenił(a) serial na 3
katasia1

U nich są chyba już z 2006 roku. A np. we Włoszech to chyba mają odcinki z tego samego roku, co w USA xD

ocenił(a) serial na 10
____10

We Wloszech maja chyba pol roku spoznienia w stosunku do odcinkow amerykanskich. Ale wole theme song z openingu wloskiego, jaka lepsza jest. xD

ocenił(a) serial na 8
katasia1

ja widziałem raz, z 2004 roku, odcinek, w którym Thorne brał ślub z Darlą, tą blondyną od Sally

katasia1

Kurcze, włoskiego nie znam, ale mogę się nauczyć :)A jak nazywa się ten kanał, na którym emitowane są włoskie odcinki?

ocenił(a) serial na 3
katasia1

Włoski kanał, na którym emitowana jest moda, to Canale 5 (czy jakoś tak) xD Włochy to chyba kraj z najmniejszym spóźnieniem co do odcinków Mody :-) A jak chcesz zobaczyc w ogole najnowsze odcinki Mody, to można albo na kanale CBS, albo ściągnąc z netu. Kanał CBS jest czasem w jakiś programach z internetową telewizją :-)

ocenił(a) serial na 10
____10

Na stronie zerotracker.com sa od poniedzialku do piatku nowe odcinki oper mydlanych. Wsrod nich rowniez nowe odcinki Mody. Wystarczy w wyszukiwarce na stronie wpisac angielski tytul Mody "Bold and beautiful" i date odcinka po angielsku, wybrac TV - English i kliknac "Search".
Trzeba sie tylko liczyc z tym, ze jest roznica czasu, wiec odcinki wyemitowane u nich w poniedzialek sa u nas dopiero we wtorek. Odcinki sa po angielsku, czesto z CBS-u prosto (w przypadku Mody) lub z jakiejs kanadyjskiej stacji, gdzie amerykanskie opery mydlane sa emitowane w tym samym dniu co w Ameryce. W przypadku jednej soap opery to nawet wczesniej odcinki debiutuja w TV kanadyjskiej niz w amerykanskiej. xD
A we Wloszech Moda jest jak juz minpis napisal emitowana na Canale 5. Jesli nawet kolezanka nie bedzie ogladac to warto wejsc na YouTube i posluchac muzyki z openingu wloskiego do Mody. Jest to muzyka skomponowana specjalnie dla Wloch.

katasia1

Super, dzięki wielkie, bo strasznie się nudzę w te wakacje i chyba nadrobię wszelkie zaległosci w serialach :)

ocenił(a) serial na 3
katasia1

Nie radzę ci oglądac najnowszych odcinków Mody. Są głupie i nudne. Najlepiej ściągac "As the world turns" :-)

ocenił(a) serial na 3
katasia1

Włochy jednak nie są krajem z najmniejszym opóźnieniem. W Australii widzowie są tylko trzy miesiące do tyłu, w stosunku do tego, co jest w USA.

ocenił(a) serial na 3
katasia1

O. W Norwegii są podobno tylko dwa tygodnie do tyłu, co do emitowanych odcinków (szok).

katasia1

He, he tych norweskich odcinków, to już napewno nie zrozumiem :)Ale dzięki! A czemu uważasz, że te najnowsze odcinki są nudne? Właściwie dla mnie ten serial jest jak...komedia. Zawsze się przy nim uśmieję jak dziecko dlatego go oglądam ;)

ocenił(a) serial na 3
katasia1

Odcinki z USA są nudne, bo są nudne wątki. Proste. Choc ostatnio znowu zaczyna się coś dziac. Brooke naraziła swoje dzieci na niebezpieczeństwo (pożar), więc zabierają je jej. A Thorne wspominał Darlę w jej rocznicę śmierci i nażarł się jakiś pigułek.

katasia1

To Darla też umrze? Widocznie chcą wykończyć wszystkich bohaterów i zakończyć emisję ;) Moim zdaniem nigdy nie było zbyt ciekawych wątków... A jeśli już się jakiś fajny pojawił, to ciągnął się tak długo, że aż zanudził wszelkich możliwych zainteresowanych. Mimo to ogłądam ten serial :)

ocenił(a) serial na 3
katasia1

Darlę uśmiercono w serialu już gdzieś ponad rok temu. Aktorka Schae Harrison zrezygnowała z roli Darli, więc ją uśmiercili. Macy też nie żyje (ostateczna śmierc w 2003), aktorka która grała Sally umarła, CJ pojawił się w tym roku, ale chyba tylko w trzech odcinkach, Clarke właściwie wyparował. Teraz to głównie w serialu jest rodzina Marone i oczywiście Forresterów, a klan Spectry właściwie zniknął.

Odradzam ci ściąganie nowych odcinków BB, bo na prawdę jest straszna nuda. To co jest w Polsce to czasy świetności serialu. Oglądanie odcinków z USA to męczarnia dla większości ludzi. Choc, jak pisałem, ostatnio znowu zaczęło się cos dziac, więc może już nie jest tak źle. Jak chcesz to ściągnij jakiś nowszy odcinek i oceń, jak ci się podoba.

katasia1

Chyba jednak odpuszczę sobie te najnowsze odcinki, skoro tak ich odradzacie. Pozostanę przy niemieckich i oczywiście naszych. Dzięki wielkie za rady :)

ocenił(a) serial na 3
katasia1

Ok :-) Ostatnio w USA są chyba jakieś akcje z Brooke w sądzie, więc może nie jest aż tak nudno.

ocenił(a) serial na 3
katasia1

Zresztą serial miał lepsze i gorsze czasy. Teraz w USA może są w końcu lepsze czasy. Ale nie wiem na jak długo. Może są teraz ciekawe akcje, ale zaraz mogą się skończyc i znowu będą nudy w stylu - Brooke zmieniająca partnera co tydzień.

ocenił(a) serial na 10
____10

Mnie tam sie w miare podobaja te nowe odcinki. To prawda, ze klan Spectra praktycznie wymarl. Obecnie widac tylko CJ'a, ktory prowadzi Insomnie. Aktorka grajaca Sally umarla, ale nieobecnosc Sally nie jest wytlumaczona. Tak samo jak to, ze Macy byla podlaczona do aparatury podtrzymujacej zycie i Sally miala dokonac wyboru czy Macy odlaczyc czy nie. Wybor nigdy nie zostal zaprezentowany, dlatego Macy moze jeszcze wrocic.

katasia1

A co się dzieje z Amber, bo ostatnio jej nie widać? Ricko ją zostwił, czy nie?

katasia1

Chcesz dowiedzieć się co dzieje się na ZDF lub Canale 5 zajrzyj do nas na forum http://modanasukces.xad.pl/