PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28800
4,8 5 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

tego serialu! Czy naprawdę myślicie że taki kultowy serial zasługuje na średnią poniżej 5 ?!

użytkownik usunięty
mabia_2

Żaden kultowy. Po prostu sprzedali go do parudziesięciu krajów, a są bardziej kultowe seriale, czy to jeśli chodzi o ilośc odcinków, czy porywającą akcję, czy wątki.

ocenił(a) serial na 2
mabia_2

jestem za!!!:) ale tylko traktując Mode jako serial komediowy:) bo tak na serio to jest jedna wielka patologia;) ale czasem oglądając można sie pośmiać z nieudolności tego serialu:) a mój ulubiony fragment to jak Sally dostała zawału i przez pół odcinka upadała na podłogę;D

a_s_i_a_f

to rzeczywiście jest patologia:)). każdy z każdym spał kłócił się albo coś w tym stylu. jak długo ma trwać ta męka?a co do średniej ona jest i tak za duza.

ocenił(a) serial na 1
Aksamitka_2

ekhem,ton założycielki tematu miał być w załozeniu ironiczny.nie bierzcie tego dosłownie

ocenił(a) serial na 1
mabia_2

jezeli to jest kultowy serial, to ja jestem ksiezniczka! najgorszy serial w historii tv. zenada

Claudusiaa12

Kłótnie każdego z każdym to pół biedy. Przez cały serial Brooke "zaliczyła" więcej facetów niż 20 przeciętnych kobiet przez całe życie.

użytkownik usunięty
mabia_2

ten "serial" zasługuję na średnią niższą niż 1,01

mabia_2

Taa ja ostatnio jeszcze obniżeylam uznająć że on nie jest słaby tylko bardzo zły. o na takie ofreślenie zasługuje. Jeszcze trochę i uznam ten serial za nieporozumienie. Kiedy? - Pewnie jak dowiem się że w Ameryce mają już 7000-tysięczny odcinek tegoż badziewia