Mówcie co chcecie, ale to jest serial wszechczasów, oglądam każdy odcinek. Kto raz obejrzy zawsze bedzie wracać. Zdrady, Nieślubne dzieci, NIewyjaśnione śmierci... Już 20 lat emisji a nadal setki milionów widzów na całym świecie! Tylko szkoda że nie ma już Sally, Macy i Darli.
serial wszechczasów?? spójrz na to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Brooke_Logan 15 ślubów w ciągu 23 lat, nieźle no... i to ma być serial odtwarzający jakąkolwiek rzeczywistość... ??
co do ciągłego wracania, to chyba niewielu osobom starczyłoby na to życia...
serial do bani, ciągle to samo, pięć razy ktoś umierał, tysiąc ślubów dupa dupa i dupa... nic wartego jakielkolwiek uwagi 1/10 bo nie ma ZERA!!
Nie rozumiem jak można oglądać to badziewie. To jest nudne jak flaki z oleje i jeszcze do tego można dostać bólu głowy. Najgorszy serial jaki w życiu widziałem.
"Moda" jest zajebista. W żadnym innym serialu nie ma matki młodszej od własnych dzieci (Bruk), ojca własnych wnuków (Erik), osoby, która kilka razy umarła i zmartwychwstała (Tejlor) i w żadnym nie ma równie boskiego amanta co Ridż. Serial wszechczasów jak nic, a kto mówi inaczej, ten się nie zna i tyle ;)
Słuchaj, a skoro oglądałaś wszystkie odcinki, to możesz mi streścić w jednym zdaniu, co się stało od tej chwili, kiedy Ridż dowiedział się, ze nie jest synek Erika? Kawał czasu już nie oglądałam i nie jestem na bieżąco :)
Oj chętnie bym ci odpowiedział na to pytanie ale nie mam tak pojemnej pamięci xd. To było ze 3 lata temu a przez ostatnie 42 odcinki jak na razie trwa rozprawa sądowa w sprawie odebrania Brooke dzieci, wiec niestety nie pamietam.
A co do zmarwychstania - To jest standard w amerykańskich operach mydlanych xP
Chcą odebrać Brooke dzieci?! To straszne!!! Ej no ale chyba nie wszystkie naraz - no bo co, każdy z ojców wniósłby w tym samym czasie pozew? To znaczy, ja nie wiem, ile tych ojców jest dokładnie, ale wiem, że dużo, i chyba nie daliby rady się tak zmówić xD
Nie no, Brooke ma dzieci tylko z Ridżem i Erykiem (babka mi mówiła) i Stefani chce zabrać xd A seiral całkiem dobry jako komedia.
A nieprawda, bo ma córkę Hołp ze swoim zięciem Dikonem i koleżanki z pracy mi mówiły, że jeszcze ma jakieś, tylko nie wiedzą ile sztuk konkretnie i z kim. Więc trochę tego jest :P
Z tego co ja wiem to ma Ricka i Bridget z Erykiem, tego małego z Ridżem no i jak mówisz Hołp z DIkonem. o innych nic nie wiem.
A, to ja nie wiedziałam o tym małym z Ridżem. Kurczę, Bruk zalicza na bieżąco prawie każdego faceta w tym serialu, więc potencjalnie jeszcze może mieć jakieś dzieci z każdym z nich. Bo zestarzeć to się chyba nie zestarzeje nigdy i klimakterium jej się nie ima ;)
Och nie! Jak coś takiego może być emitowane w telewizji? To cudzołóstwo i rozpusta! :-\ ! Nawoływanie do grzechu :-)! To zmienia ludzi w grzeszników i antychrystów :D! To film szatana! Spalić go XD! (w końcu zrozumiałem na czym polega fabuła!)
Brooke ma piątkę dzieci - Bridget i Ricka ze związku z Ericem Forresterem, R.J-a, którego ojcem jest Ridge Forrester, Hope Logan jest owocem jej romansu z Deaconem Sharpe, natomiast jej najmłodszy syn - Jack, został poczęty metodą in vitro i jego ojcem jest Nick Marone.
:D :D :D
Wiecie co to faktycznie jest badziewne ale moja mama schodzi na każdy odcinek no bo wkońcu o czym by gadała z moją babcią ;P jak nie o "modzie" ja sam obejrzałem może kilkadziesiąt odcinków ^^ i jest to naprawde śmieszny kicz bo gdzie indziej jak nie w tym serialu
brat bratu kradnie dziewczyne żeby potem znowu było na odwrót żeby potem ojciec się w niej zakochał i tu miały być 3 śluby ale jednak się rozmyśliła i wróciła do tego pierwszego :)))
co by nie mówić postacie zawsze potrafię wymienić bo ich twarze są cholernie charakterystyczne ;p oprócz tej najnowszej serii bo już za dużo tych blondyn tam jest jakaś dorian i kogo tam jeszcze przywiało...
po prostu cuda w tym serialu się dzieją no ale Rich się starzeje oj tak :D