PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28797
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Skończccie

ocenił(a) serial na 1

Ile to ma jeszcze trwać ?
Naprawde już nie ma sensu chyba że będą chcieli bić rekord :D A może już go mają :DD

użytkownik usunięty
Kicaj1992

Zgadzam się w 100%.A jeśli ktoś zaczął by nawet teraz oglądać od pierwszego odcinka to zajęło by mu to całe życie i jeszcze by nie skończył!!!

Na dzień dzisiejszy nie jest źle - emitowany jest właśnie odc.5307, a ogólnie jest ich nakręconych 5976 (mówię o tym z 4 stycznia 2011, oczywiście nie jest on ostatnim), więc jesteśmy blisko nadrobienia zaległości :D w ramach ciekawostki, oto streszczenie najnowszego odcinka:
"Ślub zaraz się zacznie. Oprócz Ridge'a, Thorne'a, Brooke, Felicji jest już Bridget, Ashley, Pam, a nawet Kristen. Zjawia się też Taylor z Rickiem, co wywołuje oburzenie Ridge'a i Brooke. Stephanie żąda, żeby Pam zachowywała się spokojnie, a Ridge daje Brooke bukiet kwiatów z ogrodu Caroline. Stephen dodaje otuchy Donnie. Tymczasem do leżącej w szpitalu Katie przyszedł Nick. Zapewnia ją, że rozumie, co ona teraz czuje, z sercem Storma w piersi. Tłumaczy, że Storm chciał ją ratować, podobnie jak cała rodzina..."

ocenił(a) serial na 1

Ten kto podpisał kontrakt na emitowanie tego serialu w Polsce, o ile jeszcze żyje :) powinien go oglądać za karę przez 16 godzin dziennie !

ocenił(a) serial na 1
Kicaj1992

badzmy powazni...kto to oglada?? Oglada naprawde a nie tylko dlatego, ze akurat to bylo w tv. To jakies nieporozumienie!

użytkownik usunięty
MeMarie

Gdyby nikt tego nieoglądał dawno by to już zdjęli.A jeśli ktoś to ogląda to ciekawe czy pamięta co wydarzyło się w pierwszych odcinkach ;)

ocenił(a) serial na 1

Po co wogóle ludzie to oglądają świadczy to o im bardzo niskim poziomie inteligencji , bądźmy poważni powinien już bardzo dawno nastać koniec :)

Kicaj1992

To nie jest najdłuższa telenowela, do rekordu brakuje jej ok. jeszcze ok. 8 tysięcy odcinków. :P

ocenił(a) serial na 1
SkaVV

A kto ma ten rekord ? :D

Kicaj1992

Chyba "Dni naszego życia"

ocenił(a) serial na 1
Moskwa_141

aha ok .

Kicaj1992

Rekord to ma "Guiding Light" ok. 18.000 odcinków

MeMarie

Nieporozumieniem jest Twój post. Nie chcesz to nie oglądaj. Po co właściwie wchodzisz na te forum skoro niby nie lubisz tego serialu? Ja nie oglądam tego nałogowo, ale zawsze jak około godziny 16 nie mam co robić i oglądam tv to sobie przy okazji obejrzę modę. Przyjemnie się to ogląda i nie męczy.

ocenił(a) serial na 1
Kicaj1992

Mama mi niedawno powiedziała, że kiedy się urodziłam leciały pierwsze odcinki. W tym roku kończę 21 lat:D:P. I zaczynam wątpić czy skończą to kręcić za mojego życia...:P

ocenił(a) serial na 1
HollyShannen19

Hehe , nic nie jest pewne , może trwać wiecznie :D

HollyShannen19

Pierwszy odcinek puścili w 1994 roku
- cała masa niedorzecznych ciekawostek pod adresem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Moda_na_sukces

mój faworyt to tekst: " Emisja rozpoczęła się od 215 odcinka, ponieważ uznano, iż fabuła z pierwszych odcinków zbytnio odbiega od realiów polskiej rzeczywistości" :D niby że cała reszta jest nam bliska <lol>