Ogląda go chyba od samego początku i jest zawiedziona, że nie puszczają go w wakacje.
Jak byłam młodsza, oglądałam razem z nią, teraz już z tego wyrosłam... Najlepsze jest to, że
gdy pytam " Co tam u Ridga i Brooke?" wystarczą dwa zdania i już wiadomo, co i jak.
Pozdrowienia dla wszystkich fanów serialu :)
No i najlepsze są ataki starej Stephanie na Brooke albo nie tylko :D
Albo Pam atakująca Donne..normalnie padłem ze śmiechu,lepsze niż komedia :D
Ja ogladam ten film od dosc dawna, nie codziennie, bo pracuje, ale jak jestem w domu akurat to oglądam.. No i stwierdzam, że odcinki najnowsze nie są takie złe ;) widać powiew świeżosci.. wiecej scen kręconych poza studiem ;) troszke.. TROSZKE szybsza akcja (?).. Pamiętacie, jak kiedys bylo tak, ze jak ze sobą rozmawiali to zazwyczaj odwróceni do siebie plecami :))
No i aktorki coraz młodsze i ładniejsze się robią :)
Wkurza mnie to że zmieniają aktorów i z małych dzieci nagle wyrastają dorośli...
Np niedługo Hope...
A u innych jakby czas się zatrzymał...np u Steffy..albo Ricka
Już o starszych nie wspomnę..
Racja :D Starsi robia sie na mlodszych, niedlugo Brook bedzie wygladac jak siostra Hope :/ a mlodzi za szybko sie starzeją.. no coz, tylko Ridge posiwial ;-)
Niby posiwiał ale jak oglądam nowy opening (że się tak wyrażę)
To Ridge ma włosy czarne jak smoła :D http://www.youtube.com/watch?v=9nrkeLSn48M
:)
O kurcze, az tak w przyszlosc nie zagladam :) wejsciowka taka sobie, wole obecną :) no i faktycznie Ridżowe włosy ściemniały ;-)