PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

zreszta sporo osob niestety ma>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..

_maestro_x

trzeba mieć ostro nawalone żeby oglądać i co gorsza próbowac zrozumieć te bzdetne dialogi (monologi), i całą fabułe kto z kim jaki i dlaczego

ocenił(a) serial na 10
EM_DE_KE_AS

Trzeba mieć ostro nawalone by krytykować serial, samemu oglądając podobny. Nie wierzę, że jest taka osoba, która w życiu nie była widzem jakiejkolwiek telenoweli. MnS nie odbiega poziomem od rodzimych produkcji typu Klan, ba w moim mniemaniu znacznie je przewyższa. Nie twierdzę, że opery mydlane są mega głębokimi dziełami - przeciwnie, nie są. Jest to telewizyjny fastfood mający określone przeznaczenie, z którego to zdają sobie sprawę tak twórcy jak i odbiorcy. Szanowny chłoptaś _maestro_x śmie założyć taki temat a sam ma w ulubionych "Świat wg Bundych". Choć też go lubię to nie mogę powiedzieć aby był mega intelektualny. Konkluzja dla Ciebie - zanim ocenisz kogoś, najpierw spójrz na siebie bo możesz wyjść na debila.

Shape

No tak kiedys i ja oglądalam bo jeszcze nie było takich farmazonów jak teraz, ale odkąd w gazecie przeczytałam całą historię co sie wydarzy od odcinka 2000 ileś do 5000 z hakiem przestałam durnotę oglądać. Najbardziej nawalone mają ci, którzy piszą tak porąbany scenariusz...Bo "Moda" była kiedyś ciekawa - własnie do tego 2000 odcinka z hakiem.

ocenił(a) serial na 10
EM_DE_KE_AS

Tu chodzi raczej o stereotyp jakoby oglądanie MnS było obciachem, choć w rzeczywistości to serial jak każdy inny. Każdy kto ulega takim bzdurom i je powiela jest zwykłym bezmózgiem.

Shape

Porównujesz Modę do Bundych... szkoda słów.
Nie można usprawiedliwić tego, że oglądanie MnS to obciach tym, że niektóre, inne seriale to też żenada. Ten serial to dno i jedynie można współczuć życia ludziom, którzy to gówno oglądają. Ale każdy preferuje rozrywki na swoim poziomie intelektualnym...

ocenił(a) serial na 10
Shigurui

Taki argument to z dupy wyjęty jest. Że niby Bundy prezentuje humor na mega poziomie? Wszystko można nazwać obciachem - oglądanie Smurfów w wieku 20 lat, Panoramy w wieku 15. Uważasz sie za inteligenta bo załączysz sobie czasem Edusat, a inni to już matołki bo lubią opere mydlaną? Szufladkować kogoś ze względu na seriale jakimi sie odstresowuje? Ludzie troche tolerancji i luzu.